ع.و
عنوان :

تعریق بیش از حد زیر بغل

متخصص طب سنتی ایرانی
آقای دکتر سلام وقت شما بخیر
تو رو خدا به داد من برسید
من دچار عرق زیر بغل میشم به شدت که لباسم خیس آب میشه هو در تابستان هم در چله زمستان بدون انجام فعالیت مشکل خا ص و بیماری خاص ندارم قند ندارم فشار ندارم آقا هستم 35ساله هستم کلافه شدم بخدا حجامت کردم درست نشد یکی میگه از معده هست یکی میگه از کبد هست موندم وقتی حموم میرم چند ساعت بعداز حمام بدتر میشم فقط زیر بغل هام عرق می کنه . حرارت و کرکرفتگی دارم که شاتره و کاسنی و اینا رو خوردم فایده نداشت .

سابقه عمل جراحی در گذشته یا مصرف دارویی در حال حاضر ندارید؟

لطفا وزن و قد خودتون را اعلام کنید

وزن 85 قد 190
سابقه بیماری یا عمل جراحی هم ندارم
هیچ دارویی هم مصرف نمیکنم
فقط دکتر غدد برام داروی نورتیلپتیلین10 تجویز کرد فکر کرد از استرس اونم خوردم جواب نداد
همکاران طب سنتی شما معتقد هستن مشکل از معده من هست

تست عملکرد غده تیرویید انجام داده اید؟

خب بفرمایید این مساله از کی شروع شده؟ با چه کارهایی بهتر و چه کارهایی بدتر می شود؟ عرق رنگ خاصی دارد؟ بدبو است؟ یا بوی خاصی می دهد؟ کار شما چیست؟ در خانواده فرد دیگری هم این مشکل را دارد؟

بله خواهش میکنم
آزمایش کامل انجام دادم همه نرمال بوده
این مسیله شاید ده الی 15ساله که بتونه رنگ عرق من سفید هست اصلا بو نداره مهندس هستم و شرکت مهندسی دارم و کسی دیگه ای در خانواده مثل من نیست
همه نرمال هست به چنتا دکتر متخصص هم نشون دادم مشکلی نبوده

در آزمایشات افزایش تری گلیسیرید و غلظت خون بالایی دارید. حتما بایستی ترجیحا خون اهداء کنید یا فصد نمایید. دچار کمبود ویتامین د هم هستید که حتما بایستی درمان شوید

سابقه عمل جراحی؟ با چه کارهایی علایم تعریق شما تشدید شده یا کم می شود؟

متاهل هستید؟ احیانا الکل مصرف نمی کنید؟

حجامت کردم
رژیم گرفتم و چربی خون رو پایین آوردم
ورزش و پیاده روی کردم و میکنم
ویتامین دی هم دوماه کامل بدستور پزشک استفاده کردم
سابقه عمل جراحی ندارم
و بدون هیچ علتی و حرکتی و انجام کاری بلافاصله بعداز صبحانه زیر بغل هام خیس میشه تا شب که میام خونه قطع میشه

این تعریق هم در خواب و هم در بیداری وجود داره؟

متاهل هستم اهل سیگار و مشروب نیستم در خواب تعریق ندارم اصلا
آقای دکتر لطفا برای غلظت خون هم یک دستوری بفرمایید
من از اردبیل مزاحم شما میشم و اینجا امکانات طب سنتی نداره

با خوردن غذا یا نوشیدنی خاصی کم یا زیاد نمیشه؟ با استرس چطور؟

نه همین که صبح صبحانه میخورم چند دقیقه بعد شروع میشه سر سفره که نشستم شروع میشه آقای دکتر
من آدم آرامی هستم و سعی میکنم استرس بخودم راه ندم
تا وقتی گرسنه هستم تعریق ندارم همین که صبح ناشتا مثلا یک لیوان آب بخورم دیگه شروع میشه

اگرتا ظهر صبحانه میل نکنید اصلا شروع نمی شود؟

نه اصلا
اصلا وقتی گرسنه هستم مشکلی ندارم
همین که معده شروع می کنه به کار تعریق هم شروع میشه
آقای دکتر من یک عمر دعا میکنم شما رو فقط این مشکل من حل بشه بخدا نمیتونم یک لباس رنگی بپوشم همش سفید می پوشم
شربت عنصلی سرکه انگبین و سکنجبین هم خوردم بدتر شد
جالب خاک مرداب هم مالیدم فایده نداشت

پماد آلومینیوم هم استفاده کردید؟

خیر
ترسیدم گفتم اکه سر خود جلوی تعریق رو بگیرم شاید بزنه جای دیگه و اتفاق دیگه ای بیوفته برای همین از شما کمک خاستم

احساس ضعف هم دارید؟ گرمایی هستید یا سرمایی؟

دموی هستم و شدید احساس گرما دارم من اصلا یادم نمیاد کاپشن پوشیده باشم در زمستان اردبیل
احساس ضعف ندارم

یک ازمایش خون جدید با همون فاکتورهای قبلی انجام دهید و نتیجه را برای من ارسال کنید

از دید طب جدید تشخیص شما
Focal hyperhidrosis هستش که علت شناخته شده ای نداره. برای رسیدن به نتیجه مناسب بایستی پیگیر وضعیت درمانیتون باشید. من پیام شما رو باز میگذارم تا نتیجه ازمایشات جدید را ارسال فرمایید

آقای دکتر با وضعیت کرونا متاسفانه میترسم برم آزمایشگاه چنانچه موقتی دارویی صلاح میدونید تجویز بفرمایید تا وضعیت بهتر بشه

خب میتونید از کرم ضد تعریق آلومنیوم کلراید هگزاهیدرات 6.25 درصد استفاده کنید( اگر علایم اذیت کننده هست) وگرنه صبر کنید تا ازمایش انجام بشه و ببینیم وضعیت چطور هستش

اگر هم تمایلی به انجام ازمایشات ندارید موارد زیر را انجام دهید و هفته آینده مجددا گزارش دهید:
1- رب انار یک قاشق مرباخوری صبح و ظهر و شب
2- پودر گشنیز خشک یک قاشق چایخوری بعد از ناهار و شام
3- پرهیز از ادویه گرم و مغزیجات
4- سماق یک قاشق غذاخوری همراه با ناهار و شام
5- کرفس و بامیه بخار پز یک روز درمیان
6- خواب شبانه ساعت 9-10 شب
7- دمنوش به و گل محمدی از هر کدام یک قاشق چایخوری با نصف استکان اب جوش دوبار در روز
ان شا الله به لطف خدا بهتر خواهید شد. اگر مساله ای بود اطلاع دهید
موفق باشید

برای غلظت خون هم بفرمایید چی مصرف کنم آقای دکتر ممنون میشم
کرم رو فردا تهیه میکنم و استفاده میکنم دعا میکنم براتون که اینقدر با حوصله و دقیق رسیدگی میفرمایید

همین دستورات که خدمتتون گفتم فعلا کفایت میکنه. از دید طب ایرانی مهمترین قدم درمان شما با ازمایش قبلی انجام فصد خون هست که بسیار اهمیت داره. بعد از ارام شدن جریان کرونا حتما ازمایش را انجام دهید و مجددا اطلاع دهید

آخر برج میخام برم حجامت چون اینجا کسی بلد نیست فصد کنه

نیازی به فصد سنتی نیست پایگاه انتقال خون جهت اهداء خون و یا بیمارستان ها فصد با کیسه انجام می دهند و منعی نداره

یک دنیا ممنون از شما آقای دکتر