ن.ن
عنوان :

رشد

متخصص بیماری های کودکان
سلام وخسته نباشید خدمت شما ،آقای دکتر من یک پسر دارم که 29خرداد،10ساله میشود متاسفانه از نظر قدی رشد کمی داره من 25آذر قدش رو اندازه گرفتم از اون تاریخ تا امروز 1سانت قد کشیده با توجه به وضعیت این ویروس میترسم که پیش متخصص غدد ببرمش اگه لطف کنید که من رو راهنمائی کنید که برای افزایش قدش چیکار کنم و اینکه چه دارو و مولتی میتونه کمک کننده باشه یا چه چیزهایی در تغذیه اش لحاظ کنم ممنون میشم و اینکه با توجه به اینکه آقای دکتر در 8سالگی عکس مچ دست ازش گرفتیم که سن استخوانیش در 8سالگی 4سال و چهار ماه بود با تشکر

سلام
آرژنین صبح ها 2 گرم
طناب زدن برای 15 دقیقه
خواب اول.شب
تخم مرغ و جوانه جو دوسر روزانه
منیزبوم فلورادیکس شب ها 5 سی سی

درصورت لزوم کودک باید تحت درمان هورمونی برای تحریک هورمون رشد قرار گیرد