ک.ع
عنوان :

افسردگی و آلزایمر

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام.خانم کبری علیکاهی بیمار شما بوده.69 ساله.تحت نظر شما بوده چند ماه ولی الان یک سالی هست ک همون دارو ها رو هی تکرار کرده.الان آلزایمرش بیشتر شده و خیلی حرفای مربوط ب گذشته رو میزنه و حواسش نیست. داروهایی ک مصرف میکنه.گلی کلازید80 ولوزارتان25وتیوفیلین200واکسی بوتینین صبح وشب...گابانتین صبح ها...سیتالورام20شب....نورتریپیلین25صبح

سلام. بین اینها داروی آلزایمر نیست. برای حافظه دارویی نمیخورند؟
فراموشی به چه صورت است و چه چیزهایی را فراموش میکنند؟