ا.م
عنوان :

چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام دکتر خوبید من فلوکورت رو 4 روز دارم استفاده میکنم اما تاثیر چندانی نزاشته ب نظرتون با توجه به عوارضش ادامه بدمش
روش یا راه درمانی یا دارویی چیز دیگه ای نیست من جایگزین کنم؟؟؟
قطره اشک مصنوعی الان میخوام برم بگیرم ارتلاک بگیرم یا اکوایس؟

سلام.اشک مصنوعی رو اگه قبلا ابتلاء استفاده کردین و باهاش راحت بودین همونو بگیرید

فلوکورت رو میتونید قطع کنید

باشه پس فلکورت دا قطع میکنم

اگه خارش و حساسیت اذیتتون میکنه اولانتادین استفاده کنید هر 12 ساعت. قطره ها رم سرد استفاده کنید

اشک مصنوعی هم ارتلاک گرفتم
دکتر خارش ندارم اگر باشه هم در حدی نیست که واسش بخوام قطره استفاده کنم بیشتر سوزش هست
یا درد گوشه چشم سمت بینی
اینا اذیت میکنن البته دائمی هم نیستن ولی میخوام از دسشون خلاص شم

خب اشک مصنوعی ارتلاک هر 4 ساعت بریزید اگه بازهم بهتر نشد ژل چشمی لیپوزیک ای ژل هر 12 ساعت رو اضافه کنید

اشک را فعلا مصرف کنم ببینیم نتیجش چی میشه
پس ار تاثیر گزار نبود اونم استفاده میکنم
اگر*
دکتر کرم های دور چشم که به چشم مربوط نمیشند؟

نه با فاصله از لبه پلک استفاده میشن. محل صحیح استفاده رو سرچ کنید تو نت هست

مرسی از راهنمایی
دکتر من پماد اریترولیدین اگر اشتباه نگم اسمشو برام نوشته بودند که ب خاطر این که یکم طرز مصرفش سخت بود باید تو چشم میریختی استفاده نکردم
ژل ها هم مثل این هستند؟

نه پماد انتی بیوتیک. ژل لوبریکنت

باشه پس من 1 هفته ارتلاک استفاده کنم اگر بهتر نشد ژل هم اضاف میکنم
🙏
دکتر این قطره های ارتلاک رو یک قطرشو که ریختی باید بندازیش دیگه؟
دیشب قطره رو ریختم کمپرس گرم هم گزاشتم رو چشمام تا تقریبا 1 ساعت خوب بودم دوباره سوزشش برگشت

خیر هر چهار ساعت یک قطره بعد از 24 ساعت باید بندازین

خب این ارتلاک ها درشو که باز میکنی چیزی نداره واسه بستن دوبارش مثل hye نیست اون درشو بر عکس میکردی میزاشتی روش
ینی همینجوری بدون در پوش بزارمش تو یخچال بعد استفاده کنم ازش؟

داره از داروخانه بخواید بهتون نشون بده

باشه خیلی ممنون مرسی