م.ج
عنوان :

معرفی سرلاک مناسب کودک یکساله

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکتر مقدادی عزیز
دخترم ملورین از مراجعه کنندگان شماست یکسال و بیست روزه با وزن *****9200گرم است و به تجویز شما شیرخشک بیومیل سوی از یکسالگی مصرف میکند و عدم تحمل لاکتوز دارد که خوب نشده و از بین لبنیات فقط ماست را به مقدار کم تحمل میکند و به تازگی راه رفتن بصورت مستقل را شروع کرده و شیطنت هایش زیاد شده و وزن کم کرده حدود 300 گرم
حتی بیسکویت مادر هم بخاطر عدم تحمل لاکتوز یه کمی خورد ولی جوش زد دیگه ندادم
به نظرم لاغر است
حتی موقع غذا هم شیطنت میکند و مثل سابق غذایش را خوب نمیخورد من در روز دوبار سوپ میکس درشت و دوتاسه وعده حلیم خانگی بعنوان میان وعده میدهم
تاکنون سرلاک ندادم از شما میخواهم یه سرلاک معرفی کنید برای وزن گیری و مواقعی که بیرون یا مهمانی هستیم؟؟
6دندان دارد و غذای سفره هنوز نمیخورد
فلورادیکس اهن و ویتامین و دی اچ آ مصرف میکند
ایا مولتی ویتامین خاص دیگری نیاز دارد برای وزن گیری بهتر؟

سلام بابای,یکسال رویال ژلی هر روز 2 سی سی و زبنک پلاس هانسال یا ماربنوکس یک روز درنیان 2/5 سی سی هم میتوانید بدهید
سرلاک های بدون شیر هیپ. هرو. هاینز . بلدین و هر نوع سرلاک دیگر فاقد شیر برای این کودکان قابل استفاده خواهد بود

سرلاک های گرمر نیز موجود هستند

🙏