ب.ر
عنوان :

سرگیجه

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام اقای دکتر نزدیک دو ماهه دچار سرگیجه شدم نسبتا خیلی خفیفه ولی وقتی از چشمم استفاده میکنم مطالعه میکنم یا بازی کامپیوتری انجام میدم سرگیجه شدید میشه و وقتی اجسام متحرک هم با چشمم دنبال میکنم سرگیجه میگیرم
بعضی وقتا هم احساس میکنم یکی از چشمام کمی تار میبینه
اول به این شک کردم که شماره چشمم رفته باشه بالا و رفتم اپتومتریست ولی شماره چشمم تغییری نکرده بود بعد رفتم پیش چشم پزشک چشممو چک کرد گفت سالمه و ازم پرسید تا حالا مشکل گوش داشتی منم چند سالی هست گوشم عفونت میکنه و درد میگیره بعد خوب میشه تا چند ماه بعد ولی در حال حاضر گوش درد ندارم ایشون گفتن به پزشک گوش و حلق و بینی مراجعه کنم
ممنونم

سلام.در حالت خوابیده هم سرگیجه دارید؟سرگیجه چند ثانیه طول میکشه؟تا الان آزمایش دادید؟افت شنوایی یا وزوز گوش هم دارید؟

در حالت خوابیده خیر سرگیجه معمولا تا وقت خواب از اون روز میمونه
افت شنوایی نه ولی گاها وزوز گوش دارم
آزمایش هم خیر ندادم
مشکل جدی میتونه باشه؟مثلا تومور یا همچین چیزی چربی و فشار خون تاثیری نداره؟

نه نگران نباشید.برای سنجش فشار گوشتون که یکی از علل سرگیجه اس باید نوار گوش گرفته بشه

🙏