گ.ع
عنوان :

عدم تحمل لاکتوز شیر مادر

متخصص بیماری های کودکان
با سلام.دختر 9 ماه 21روزه دارم که عدم تحمل لاکتوز و رفلاکس دارد .با مصرف دوماه لانزو پرازول 15 به صورت روزی یک دوم دیگه به ندرت ترش میکنه و بالا میاره.ولی حالت پیچیدن و کش و قوس دادن به بدن خود هنگام شیر خوردن نسبت به بدو تولد کاهش پیدا کرده ولی هنوز ادامه داره.9 ماه منحصرا شیر مادر خورد الان از شیر بدون لاکتوز به صورت کمکی استفاده میشه.میخواستم بدونم تا کی باید دارو مصرف کنه؟میخواستم تفسیر جواب آزمایششم بدونم..ایا میشه از لانزوپرازول دوره طولانی استفاده کرد؟ابهتر نیس شیر مادر قطع و شیرخشک ال اف داد دارو قطع شه؟نگران عوارض دارو هستم.با تشکر .

ریفلاکس در 75 درصد موارد تا یکسالگی و 98 درصد تا دو سالگی خوب می شود. درمان را ادامه دهید

می توانید از اس امپرازول که پودر است به جای لنزوپرازول استفاده کنید.

سلام مجدد.ببخشید مجدد وقتتون میگیرم.تفسیر جواب آزمایشو میخواستم بدونم واینکه بهتر نیس جهت جلوگیری از عوارض دارو به جای شیر مادر شیر خشک ال اف استفاده بشه و دارو قطع شه؟

مدفوع اسیدی که نتیجه عدم تحمل به لاکتوز است. برای چند روز شیر خودتان را قطع کنید و شیر خشک ال اف استفاده کنید و مجدد آزمایش مدفوع را تکرار کنید بعد از یک هفته اگر علائم برطرف شد شیر خشک را ادامه دخید در غیر این صورت مجدد شیر خودتان رادبدهید