س.س
عنوان :

تیروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام دکتر روزتون بخیر
من 29 سالمه و الان 6 ماه و نیمه که زایمان کردم، قبل از بارداری توی آزمایشاتی که انجام دادم anti tpo بالا بود، حدود 260، اما بقیه هورمون های تیروئیدم نرمال بودن، گفتن مشکل خاصی نیست و لووتیروکسین میخوردم، توی دوره بارداریم هم لووتیروکسین رو مصرف میکردم، فقط چون TSH اومده بود پائین دوز دارو رو کمتر کردن اما anti tpo همچنان بالا بود، حالا که این مدت از زایمانم گذشته و قرص نمیخورم آزمایشی که دادم نشون میده عددش خیلی بالاتر هم رفته، در ضمن مادرم هم سابقه کم کاری تیروئید داشتن. کل اضافه وزن بارداریم 12 کیلو بود که بعد از زامین 9 کیلو کم شده بود و دوباره به وزن روز زایمانم برگشتم، سر درد دارم که نمیدونم از این مشکله یا از بی خوابی و خستگی، انگشت شصت دست راستم خیلی اوقات بی حس میشه و وسایل از دستم میوفتن، خلق بسیااااار پایینی دارم، به شدت عصبی و کلافه و افسرده شدم، ممنون میشم راهنمایییم بفرمایید. آرمایشم رو هم براتون میفرستم.
ممنون

سلام شما در حال حاضر قرص لووتیروکسین میخورید ؟ روزی چقدر؟ تصویر آزمایشات تار است لطفا عکس واضح بفرستید

نه دکتر، از بعد زایمان قرص نخوردم
نمیدونم چرا تار میشه
640.5 =Annti tpo

شما در حال حاضر پر کاری تیروئید دارید و برای شروع درمان باید حضوری تشریف بیاورید

امکان درمان آنلاین نیست؟ به خاطر کوچیک بودن پسرم و شرایط موجود عرض کردم

به صلاح شماست که از نزدیک معاینه شوید با رعایت شرایط بهداشتی مشکلی پیش نمی آید.

🙏