ا.ک
عنوان :

گلودرد

فوق تخصص گوارش و کبد
مدتیه هرغذایی میخورم ,گیرمیکنه,توخوردن مشکلی ندارم,ولی بعدمدتی سردلم سنگینه,اونقدبایدبادگلوبزنم,گاهی دردبه پشتم وشونه هام کشیده میشه,وقسمت زیرگلوم لرزش داخلی میگیره ولرزخفیف میگیرم

سلام.کاهش اشتها و کاهش وزن هم دارید؟سابقه آندوسکوپی؟سابقه زخم معده یا اثنی عشر؟مصرف داروهای مسکن؟استرس؟

سلام ,کاهش اشتهاندارم,ولی سالهاست بخاطراسیدمعده اولتاپ هرروزصبح میخورم,داروهای مسکن گاهی,قرص کلرودیوپوکساید شایدهفته ای سه باربیشتردرمواقع استرس,10سالپیش اندوسکوپی کردم داخل معده پلیپ داشتم نمونه گیری شد,مشکلی نداشت
لازم بودیه توضیحی هم اضافه کنم,چون چندساله درگیراین موضوع بود,وبرای لرزش خفیف درناحیه گلووفک وصورتم به پزشکان مختلف توصیه شدم,یکی ازهمکارانتون درزمینه مغزواعصاب درنتیجه گرفتن ام ارای ازگردنم گفتن مهره های انتهایی گردنم دفورمه شده وبه مری فشارمیاورد,

ممنون.به نظرم انجام آندوسکوپی برای رسیدن به تشخیص کمک کننده است.ولی فعلأ به مصرف ultop و یک ضد اضطراب مثل فلوکستین 10 صبح ها یک عدد ادامه دهید.

🙏
برای گرفتن وقت حضوری,به مشکل میخورم,میتونم باهمین مشاوره ازمنشی نوبت اندوسکوپی بگیرم

بله.بفرمایید بر اساس مشورت با من توصیه به آندوسکوپی شده که نوبت داده شود.

🙏