م.ع
عنوان :

معرفی تونیک و شامپو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید به شما دکتر عزیز میخواستم یه شامپو و یه تونیک یا روغنی لوسیونی رو معرفی کنید که باعث جلوگیری از ریزش و رویش مجدد مو بشه

شامپو لامینین

تونیک رینفورتیل

ارزان قیمت تونیک زده 215
دکتر قرص پیشنهادی ندارید میگن قرص just for hair

خوبه قرص نورکرین مردانه هم میگن خیلی خوبه ایا این قرصا واقعا باعث رشد مو میشوند بنظر شما کدام بهتره تشکر بابت پاسخگویهاتون
دکتر جهت مشاوره حضوری میخواستم بگم کلیه ازمایش های که باید انجام بدیم چیه برای اینکه ببینیم مشکل از کمبود ویتامینه از چیه اسم ازمایشات رو بگید تشکر

محمد اول معاینه بعد اگر لازم بود ازمایش

دکتر چه جوری میخواید بفهمید
دکتر نورکرین خوبه
جاست فور هیر چطور

چحوری بفهمیم؟

خب کار ما همینه دیگه

دکتر هزینه مشاوره چنده هر چند وقت یکبار باید بیایم پیشتون بعد معاینه احتمالا موفقیت زیاده برای درمان

محمد جان اینا رو باید از کلینیک بپرسی

هر دوماه یکبار

اسم کلینیک چیه