ا.م
سلام دکتر خوبید دکتر من چند روز پیش بعد اصلاح after shave استفاده کردم دهنم تلخ شد بعدشم معدم درد گرفت امروزم ژل ریش واسه اصلاح زدم باز دهنم تلخ شد و معده درد گرفتم البته شدید نیست درد و تلخیم زیاد نیست ولی میخوام بدونم دلیلش چی هست

ترکیبات موجود در after shave و خمیرریش ترکیبات صابونی و الکلی هستند که در حد کم که شمامزه کرده اید مسکلیایجاد نمی کنند

ولیکن امکان داره شما دچار افزایش دهان اسید معده از قبل بوده باشید که توصیه می شود جهتکاهش تلخی

کاهش تلخی دهان به مدت 14 روز قرص پانتوپرازول 20 صبح ناشتامصرف کنید

ببخشید این اپلیکیشن در تایپ یک سری مشکل داره بعضی کلمات اشتباه ارسال شده

منظورم در کل این هست که احتمالا اسید معده ی شما زیاد شده و بهتره اون دارو را مصرف کنید

سلام دکتر نه خواهش میکنم ایرادی ندارد متوجه منظورتون شدم
ولی من تا اینارو استفاده میکنم برام این مشکل پیش میاد ینی طبیعی هست و این که این افتر شیو و ژل ریش مواد مضری چیزی که واس سلامتی بد باشه رو نداره داخلشون چون من تقریبا هفته ای 3 4 بار ازشون استفاده میکنم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
و این که من مزه نکردم اینارو ینی اصا تو دهان نرفته تا به حال ینی ممکنه از طریق تنفس به خاطر بوش این حالت ایجاد بشه؟

شاید از طریق بینی موادی که استشمام میکنید وارد معده میشود و این علایم بوجود می آید، میشود زمانی که اسپری میکنید بینی را با دست بگیرید.حتما از مواد و اسپری های باکیفیت مناسب استفاده کنید چون بعید نیست اگر در موارد تقلبی مواد بی کیفیت و مضر داخل آنها باشد.ولیکن در کل مواد مضر داخلش نیست.

دکتر از بهترین مدلش استفاده میکنم پدرم هم از همین مدل استفاده میکنه ولی این مشکل را نداره

آیا قبلا هم از همین مواد و اسپری استفاده میکردید و مشکلی نداشتید؟

بله افتر شیوم از همین مدل بوده همیشه ولی خب این یکی دوبار اخر اینجوری شدم قبلا اینجوری نمیشدم اما ژل ریشم رو دوتاش مال یک شرکت هستش این که تازه خریدم سری جدیدش هست که این مشکل را برام ایجاد کرد دیروز که استفاده کرد اما قبلا اونم این مشکلی ایجاد نمیکرد
در کل معده درد و تلخی دهانم عیبی نداره زود از بین میره فقط میخوام مطمئن باشم که به سلامتیم اسیبی نزنه

یک نکته را خدمتتون بگم که من درحال حاضر زیاد می بینم شامپوها و مواد بهداشتی آرایشی فعلی تو ایران درصد بالای شون با شکل مشابه قبل ولی فیک و تقلبی هستند و حاوی مواد بی کیفیت به دلیل گرون شدن دلار و تعطیلی کارخانه های خارجی به علت کرونا و ...و این باعث مشکلات پوستی و مو در خیلی از افراد شده
ترجیحا از نوع ایرانی با کیفیت و علامت استاندارد یه مدت استفاده کنید

باشه دکتر خیلی ممنون دکتر من کلا معدم خیلی حساس شده نمیدونم چشه
مثلا الان چند نفر بودیم از یک جا که اسید ریخته بودند رد شدیم من معدم بهم ریخت درد گرفت با بوی اسید ولی بقیه هیچ احساسی نکردند

14 روز پانتوپرازول صبح ناشتا مصرف کنید