ن.ح
عنوان :

تغییر دارو

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
سلام جناب دکتر بنده ناصر حسینی منجزی بیمار شما هستم که کورس پنجم شیمی درمان پشت سر گذاشته ام و به دلیل عدم حضور شما یک جلسه به دکتر رئیسی مراجعه کردم و نوبت شیمی سبک دارم که ایشان دارو امسیس تیناگراست و 3 آمپول دگزا متازون و متوکلروپرامید و اینستورون3 و جم سیبان 3جعبه 200 و یک جعبه یک گرم تجویز کردن که دارو ی امسیس و تیناگراست را قبلا برای دوره شیمی درمانی سبک شما تجویز نمی کردید
سوال آیا این دو دارو را استفاده کنم یا نیاز نیست؟درضمن نوبت شیمی درمانی سنگین قبلی هفتم خردادماه بوده و این نوبت 21 خرداد ماه می باشد
کراتین خون 1.4
پلاکت 90
بقیه نرمال طبق آزمایش خون جدید

سلام مشکلی ندارن تیناگراست را استفاده کنید داروی اوسیس رااگر تهوع در نوبت های سبک ندارید لازم نیست