ط.ز
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
تخمدان پلی کیستیک دارم وموهای بشدت چرب یه ماهی ریزش مو شدید پیدا کردم بطوریکه تواین مدت موهام خیلی کم شد جوری که وقتی چربه کف سرم مشخصه..البته تو این مدت استرس و ناراحتی هم داشتم چه داروی موثری هست که بتونم استفاده کنم ؟؟خواهشا راهنماییم کنید

سلام
حتما باید تخمدان پلی کیستیک درمان و کنترل شود و نیاز به مراجعه حضوری جهت بررسی بیشتر و معاینه هست .
فعلا لطفا :
1- شامپو نوپری فورت نوپریت جهت شستشوی سر
2- کپسول فولیکوژن روزی یک عدد جهت تقویت موها
3- اسپری پرومین سریتا روزی دوبار بزنین تا در اولین فرصت ببینیمتون