ن.ب
عنوان :

ادامه رفلاکس و گلودردها

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام و وقت بخیر31سالمه حدود 12هفته قبل خدمتتون مراجعه کردم در مورد رفلاکس و معده درد که بخش بزرگ اذیت شدنام گلودرد بود (شرح حالمم شروع بیماری از سال 94 بوده و تشخیص گشاد بودن دریچه کاردیا و هلیکوبکتری بود، یکسال دارو درمانی کردم حدود دوسال بهبود پیدا کردم مجدد از سال 98 علایم شروع شد ولی اینبار با گلودرد و سوزش معده) در ادامه فرمودین درمان سه دارویی امپرازول، موتیدین و فاموتیدین انجام بدم به دقت و سر وقت 12 هفته انجام دادم اما گلو دردم رو همچنان دارم نیمه شب حدود ساعت 3 تا 5 صبح تو این بازه گلودرد و سوزش گلو دارم که گاهی شبا از خواب بیدار میشم اصلا رفع نشده و طی دو هفته اخیر هم دچار گلوبوس و التهاب مری بودم که با آرامش و استراحت الان حالم بهتر شده اما گلودردم همچنان هست و در طی روزهم همراهمه همچنین نفس عمیق که میکشم تو ناحیه تنفسی هم احساس خوبی ندارم و حالت سرفه میگیرم اما طی دوره دارویی خودِ ناحیه معده م آرومه سوزشی ندارم مشکل من دردام از وسط قفسه سینه تا گلو هست. الانم 12 هفته ست سه دارویی رو مصرف کردم ممنون میشم بفرمایید از حالا چکار کنم با توجه به اینکه وضعیت کرونا قرمز هست تو منطقه من و امکان آندوسکوپی هنوز ندارم. سپاس.
خلاصه
مشکلات طی درمان 12هفته ای سه دارویی:
1.همچنان گلودردها هستند بعضی شب ها نیمه شب باعث بیداریم میشه و گاهی طی روز همراهمه
2.در ناحیه مری دچار گلوبوس و التهاب شدم
3.هنگام تنفس عمیق هم احساس بد و احساس سرفه دارم اما در کل اصلا سرفه ندارم و خلط هم خیلی کم

خوبی ها:
-دیگه تو ناحیه معده م هیچ مشکلی حس نمیکنم مشکلم فقط از گلو تا وسط قفسه سینه هست سوزش سر دل هم احساس نمیکنم یا سوزش تو معده(البته احتمالا به دلیل داروهاست)

در خواست
-مشکل گلودرد و التهاب مری و گلوبوس و اینکه چه دارویی مصرف کنم با توجه به اینکه دوره 12 هفتگی سه دارویی تمام شده

سلام.
1-رعایت رژیم غذایی و پرهیز از استرس.
2- قرص اموزول 40 نیم ساعت قبل شام یک عدد.
3-قرص موتیلور 10 نیم ساعت قبل نهار و شام یک عدد.
4- کپسول دوکسی پن 10 شبی یک عدد و افزایش تدریجی به کپسول 25 میلی گرم.

🙏