س.ص
عنوان :

درد و تیر کشیدن قلب و سردرد

متخصص قلب و عروق
سلام خسته نباشید چند روزه درد قلب زیاد همراه با درد دست چپ دارم و سردرد دارم اکو گرفتم گفتن چیزی نیست ولی افتادگیت زیاده و اینکه موقع فعالیت درد بیشتر میشه الان نمیدونم واسه دردش چیکار کنم سردرد برام ایجاد میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر.
چند سالتان است؟؟
سابقه بیماری خاصی مانند فشار خون و قند خون و ... دارید؟
داروی خاصی مصرف میکنید یا سیگار؟؟

سلام 29 سال سابقه بیماری ندارم فقط التهاب پروستات داشتم دارو فقط داروی معده میخورم سیگار نه
دکتر این تیر کشیدنش اذیت کنندس برام و درد دست چپم که یجواریی سر میشه

اگر درد موقع فعالیت بیشتر میشه احتمال قلبی بودن ان مطرح است.
ممکن است دردتان تا حدی به علت افتادگی دریچه باشد که بسته به شدن آن درمان میشود.
از طرفی بهتر است از نظر تنگی عروق قلب بررسی شوید که نیاز به انجام تست ورزش و یا اسکن هسته ای قلب است.البته با توجه به سنتان CT angiography هم گزینه مناسبی است. که البته تست ورزش ارزانتر و در دسترس است.و دو مورد دیگر گرانتر ولی دقیق تر هستند.

آهان ممنون دکتر حالا تست ورزش رو فعلن بگیرم بخاطر هزینش دکتر داروی که بتونم مصرف کنم برا درد پیشنهاد نمیدین؟یا باید اول آزمایش بگیرم

فشار خون و ضربان قلبتان را چک کرده اید؟؟

فشار خون 10 و ضربان 98

موقتا پروپرنولول 10 روزی دوبار استفاده کنید.
البته 48 ساعت قبل از تست ورزش قطع شود.

ممنون دکتر آسپرین تنها نوشتن اونم مصرف کنم؟

میتوانید استفاده کنید..اشکالی ندارد.

سلام دکتر پرانول تاثیر نداره روی علائمم چند هفته استفاده کردم ولی آسپرین خیلی بهتره ولی آسپرین رو نمیشه زیاد مصرف کرد حالا اگه دارویی مشابه عملکرد آسپرین بتونیم استفاده کنیم بنظرم بهتر جواب میده
برا تست ورزش چون من دزفولم اکثر مطب ها بستس بخاطر کرونا حالا تا باز بشن باید صبر کنم
و از روی عملکرد داروها بنظرم میشه متوجه مشکل شد ولی آسپرین رو نمیشه مثلن دوبار در روز استفاده کرد