ف.د
عنوان :

علت مدفوع مخاطی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر خسته نباشید
پسرم 50روزشه .شیر مادر میخوره فقط .دو روزه مدفوعش حالت مخاطی داره .قبل از مدفوع کردنش هم حالت زور زدن رو داره معمولا .این علتش چی هستش؟؟چیکار باید بکنیم؟بعد اینکه دخترمم چون پیش شما میاوردم زمان نوزادیش برای دل پیچش سگا گریپ تجویز کردین به پسرمم همین سگا گریپ رو میدم چون برای دخترم نتیجه میداد.این مخاطی بودن خطرناکه؟!علتش چی هستش؟

سلام سگا گریپ را بدهید مخاط ممکن است به خاطر الرژی به شیر باشد تگر ادامه داشت با رگه خونی دیدی باید ازمایش مدفوع برای حساسیت به شیر انجام شود