ف.د
عنوان :

آلرژی نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر خسته نباشید .من یک پسر 7ماهه دارم که از 40 روزگی متوجه شدم در قسمت پاها و کمر نوزادم پر از دانه های ریز قرمز رنگ شده همیشه گریه میکرد و الانم همیشه گوشش و موهاشو می کشه سرشو و بدنش رو میخارونه ابتدا به متخصص پوست مراجع کرده که ایشان به متخصص آلرژی ارجاع دادن .دکتر تشخیص دادن که اگزما شیر خوارگی داره و چند پماد ساختنی دادن که بعد از حمام و دیگری روزی دوبار تمام بدن نوزادان رو چرب کنم و گفتن لباسهای پسرم تمام نخ باشه و خودم لبنیات گاوی مصرف نکنم . با اینکه رعایت میکردم اما بدن پسرم حتی شکم و پوست سر پسرم قرمز و پر از دونه میشد و خودم احساس میکردم به غذا هایی که میخورم هست مثلا روغن کنجد گردو موز حلوا ارده کیک و... .البته بعد از چند ماه لباسهای پسرم رو عوض کردم و لباس معمولی تنش کردم اما تغییری نکرد و فهمیدم به لباس نیست . برای همین دوباره مراجعه کردم اصرار کردم که تست آلرژی پوستی انجام بدن اما موافقت نکردن و پسرم توی این چند ماه وزن نمیگرفت و بد شیر میخورد مجبور شدم شیر الکر رو تهیه کنم و به زور روزی حدود 500 سی سی بهش بدم . از اون موقع بهتر شده اما تا شیر خودم رو میخوره که یه ذره مثلا گردو یا چیزایی دیگه مصرف کرده باشم سریع جوش میزنه الانم فقط شبا شیر خودمو میخوره چون شیرم کم شده شبم به زور یه دفعه میخوره. میخواستم بدونم ایا اگزما هست یا آلرژی غذایی ؟ من باید چیکار کنم تا کی باید این کرم ها رو به بدن پسرم بزنم ؟ چون از داروخانه پرسیدم گفتن کرم ها کورتون داره البته من فقط مواقعی که دونه میزنه بدن پسرم رو چرب میکنم .الان شامپو موستلا استفاده میکنم و دونه ها و خارش سرش بعد از حمام خیلی بهتر شده . آیا کرم خارجی بدون کورتون هست که براش تهیه کنم . به نظرتان میتونم شیر خشک معمولی مثلا نیدو براش تهیه کنم یا حساسیت نشون میده ؟ دارو یا آزمایش یا راهی هست که بفهمم به شیر خودم حساسیت داره یا حساسیت غذایی هست ؟؟ تا کی این بیماری ادامه داره ؟ اگه میشه راهنمایی کنید چون من تهران سکونت ندارم تا پسرم را حضوری خدمتتون بیارم . وزن تولدش 3/520 و وزن الانش 7/600. ببخشد
آقای دکتر خودمم از زمان بارداری بدنم خارش داره و بعد از خارش کهیر میزنه و بعضی از قسمت های کف دست و کف پام هم قرمز شده احساس میکنم یه کم ورم میکنه و درد و خارش دارم . میشه حساسیت پسرم به دلیل شیر خودم باشه؟

سلام این علائم نشانه آلرژی به لاکتوز شیر مادر است
تا زمانی که شیر مادر میدهید
ساشه سینگولر 4 میل نصف ساشه شب ها
کرم اگزاسین و درم اید یک درصد روزی دوبار
شامپو و روغن کودک الورا babari
توصیه میشود

آزمایش کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و قندهای احیا کننده برای تشخیص حساسیت به لاکتوز شیر مادر کمک کننده خواهد بود

🙏