ف.ف
عنوان :

موتیلیوم

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
دختر من آلرژی به شیر داره الان شیر خشک بیومیل ال اف کرون نکسیوم اسید فولیک روتفلور مصرف میکنه غذا رو از چهارو نیم ماهگی شروع کردم
ده روز اول که اینا رو مصرف کرد و غذا دادم وزنش 400گرم اضافه شده بود اما هفته دوم فقط 60 گرم
اسهالش برطرف شده اما استفراغش برطرف نشده
و با اینکه رعایت میکنم باز استفراغ میکنه
دفعه قبل فرمودین باکلوفن بدم اما چون خواب آور بود ندادم آیا میتونم موتیلیوم بدم؟؟اگر بله چطور مصرف کنم
آیا موتیلیوم هم خواب آور هس؟؟

سلام
موتیلیوم روزی,دوبار 1/5 سی,سی
یا
بکلوفن روزی دو بار 1/8 قرص 10 میل
برای کنترل استفراغ ها