Y.F
عنوان :

تفسیر سونوگرافی سینه

متخصص جراحی عمومی
با سلام.
در بررسی بعمل آمده از پستانها خانم 28 ساله بدون سابقه کانسر پستان در فامیل درجه یک و بدون لمس توده بافت فیبروگلاندور در هر دو پستان نمای هموژن دنس کامپوزیشن B و طبیعی دارند در پستان چپ در ساعت 4 با فاصله تقریبی 2 سانتی متر از نیپل oval Mass هایپواکو با بوردر ماکرولوبوله به ابعاد 9در4 میلیمتر مشاهده می شود که به صورت مایل به پوست قرار گرفته است و بیشتر مطرح کننده ضایعات خوش خیم از جمله فیبروادنوم میباشد تطابق با سونوگرافی 6 ماه بعد توصیه می شود. در پستان راست در ساعت 3 با فاصله تقریبی 3 سانتی متر از نیپل Patch مولتی کیستیک با سایز های 14 در 6 در 4 مشاهده می شود تطابق با سونوگرافی 6ماه بعد توصیه می شود. در هر دو پستان چند کیست بعضا با سپتاهای ظریف داخلی با بزرگترین سایز 4 میلی در سمت چپ و 6 میلی در سمت راست رویت شد BIRDSII
در ناحیه اگزیلاری دو طرف چند لنف نود با نمای reactive با حداکثر 6میلی متر و cortical thickness 2میلیمتر مشاهده می شود.
جدیدا در پستان سمت چپ نزدیک تقریباً 2 هفته به عادت ماهانه درد دارم. درد دائم نیست موقتی میاد و میره مثل تیر کشیدن ویتامین ای و گل مغربی هم میخورم چون 3 سال پیش در پستان سمت راست در ساعت 9 توده هایپواکو با ابعاد نامشخص داشتم که دکتر بی ملاحظه و بی رحمی خیلی بد ازم نمونه گرفت و خاطرم رو مکدر کرد از اون سال به بعد فکرم و ذهنم درگیر این مسئله شده و نگران سینه هام هستم اونقدر که به هر دکتری نشون میدم جواب ها رو میگن تو فوبیا داری از این مشکل. ممنون میشم راهنمایی کنید منو. با تشکر

با سلام. این سونو گرافی ها به نظر مشکل ندارند اما باید تحت نظر یک پزشک مورد اعتماد خودتان باشید و معاینات و سونو انجام گردد

آقای دکتر عزیز ممنون از جوابتون ولی این درد سمت چپ ایرادی نداره؟! هیچ توده ای احساس نمیکنم من دقیقا تمام معاینات شخصی سینه رو بلدم و مدام انجام میدم سوال دومم اینه که عمه مادرم و خاله مادرم سرطان سینه گرفته بودن ولی هر جفتشون دکتر ها گفتن تک گیر هستن یعنی ژنتیک نبوده چون تو فامیلاشون نبوده عمه مادرم و خاله مادرم ربطی به ژن من ندارن؟!؟

درد به تنهایی مهم نیست تک گیر هستند بنده نشنیدم

منظورم این هست ژنتیک اونها به من ارتباط دارد یا خیر؟! اقوام درجه یک فقط مهم هستند دیگه؟؟ مادر خواهر و خاله و مادربزرگ مادری؟!
میخوام بدونم به من ارتباط داره یا نه؟!

عرض کردم سرطان سینه غیر ژنتیکی یا تک گیر بنده نشنیدم بله بستگان مادری ارتباط داره

خیلی ممنون از لطف شما آدرس مطبتون و روزهایی که ویزیت میکنید به همراه شماره مطب رو بی زحمت برای من ارسال کنید

شما بهتر است به همکاران بنده که بطور اختصاصی در زمینه پستان کار می کنند مراجعه بفرمایید مثل آقای دکتر کرباسیان خانم دکتر عظیمی نژادان خانم دکتر. جولایی ،،،،

خیلی ممنون از لطف شما.