س.ر
عنوان :

سنگینی نفس و درد قفسه سینه

متخصص داخلی
خانم دکتر سلام من چندبن مدت درد قفسه سینه و سنگینی نفس دارم سی تی ریه رفتم مشکلی نداشت اکو قلبی کردم مشکلی نداشت عکس ایکس ری گرفتم مشکلی نداشت الان ازمایش رفتم میشه برام بگین مشکلم از چیه درد قفسه سینه من استخوان هاش درد میکنه و از ته نمیتونم نفس بکشم و راه رفتنی معده ام میسوزه و میزنه سمت چپ بالای شکمم و دراز کشیدنی هم سنگینی نفس دارم کلا سمت چپ مشکل داره
سلام
خانم دکتر بالا نوشتم براتون مشکلمو ی راهنماییم بکنین
خانم دکتر؟!

من تو این آزمایشات مشکلی نمیبینم

نه اضطراب ندارم ولی طرف طحال درد میکنه

میشه جواب ct تون رو با عکسش برام بفرستید

بله فقط جوابش همش نوشته نرمال هستش ولی طرف چپم خیلی درد میکنه دنده هام جواب میفرستم براتون

به نظر من یه سونوگرافی کامل شکم و لگن انجام بدید و جوابشو بمن اطلاع بدید