r.r
عنوان :

سلیاک

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام وقتتون بخیر . اقای دکتر شرمنده دوباره مزاحم شدم . قبلا مدارک مربوط به سلیاک دخترم رو براتون فرستاده بودم الان جواب نمونه برداری و آندوسکوپیشم اومده که براتون فرستادم . واقعیتش دکترِ خودش جواب واضحی به ما نداد فقط گفت برین پیش دکتر تغذیه . میشه شما ببینین چقدر پرز رودش تخریب شده ؟ حاده ؟! و اینکه برای همیشه باید پرهیز کنه یا هرزگاهی میتونه یه چیزی دلش خواست ازش استفاده کنه ؟

باید رژیم غذایی را رعایت کنند
کاله محصولات مخصوص برای سلیاک درست کرده

بله تا پایان عمر رژیم را رعایت کنند
البته یک سری مطالعات روی انزیم های جایگزین داره انجام میشه و خیلی امیدوار کنندست

اونها اگر تایید بشن، دیگه نیازی نیست رژیم سخت بگیرند

یعنی پرز هاش آسیب دیده ؟
بله میدونم اقای دکتر ... منتها منظورم این بود بر فرض مثال تولدشه ، میتونه یه تیکه از کیک بخوره مثلا ؟
🙏