ح.چ
عنوان :

قرمزی چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام اقای دکتر من پسر 9 ساله ای دارم که سه روز هست چشم هایش قرمز است و یک چشمش بیشتر و خارش هم داره نسبتا زیاد و اینکه چون میگن قرمزی چشم از علایم کروناست من خیلی مضطرب و نگرانم اما پسر من هیچ جایی نرفته اصلا من و پسرم همیشه در خانه هستیم فقط همسرم بیرون میره و رعایت هم زیاد میکنیم نسبتا پسرم دایم پای گوشی لب تاب و ایکس باکس و تلوزیون هست ممکنه بخاطر اون باشه یا حساسیت فصلی؟دیشب قطره اشک مصنوعی زدم بهتر نشد چه دارویی استفاده کنه اقای دکتر

سلام قرمزی و خارش به نفع بیماری های حساسیتی هست
کمپرس سرد انجام دهید با شست و شوی با آب جوشیده خنک ، در صورت عدم بهبودی قطره الانتین هر 8 ساعت

🙏