ث.ه
عنوان :

مو

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانم دکتر خسته نباشید میخاستم بدونم نظر شما درباره ماینوکسیدیل برای خانم ها چیست؟

سلام.ممنون. ماینوکسیدیل خط اول درمان و پیشگیری در موارد ریزش موی زنانه آندروژنیک است که در آن معمولا موهای قسمت جلوی سر شروع به ریزش میکنند. شروع اثرگذاری دارو 4 ماه بوده و نیاز به مصرف همیشگی دارد. حتما به این نکته توجه کنید که در 2تا 8 هفته اول ممکن است حتی احساس شود مو ریزش بیشتری پیدا کرده ولی باید مصرف ادامه داده شود و نباید قطع گردد.حتما 2 ساعت قبل خواب به قسمت کف سر نه موها، زده شود و با نوک انگشتان به آرامی ماساژ داده شود.