ف.ب
عنوان :

نفخ و یبوست کودک یک سال و سه ماهه

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام دکترجان، یکماه پیش ازتون مشاوره گرفتم درباره نفخ و یبوست دختر یکسال و سه ماه ام . پیدرولاکس مصرف میکرد که یبوستش کنترل شده بود اما نفخش بیشترشده بود که گفتین شربت سنا هم گزینه خوبی ست شربت سنا استفاده کرد خیلی خوب بود یبوستش کنترل شده و نفخش خییییلی کم شده . سوالم اینه حالا که مصرف شربت سنا به پایان رسیده چکار کنم چون فرمودین 6ماه باید تحت درمان باشه برای زمان باقیمانده چه درمانی را پیشنهاد میدید باتوجه به اینکه پیدرولاکس نفخش را افزایش میداد.

پس اگر پیدرولاکس بازم نفخش را بیشتر کرد برای 5ماه باقیمانده شربت سنا استفاده کنم.
من خودمم همیشه یبوست و نفخ دارم برای خودمم میتونم از همین شربت استفاده کنم؟

سلام برای خودتون هم میتونید استفادهدکنید اما در کل این شربت را طولانی نباید استفاده کرد و به محض بهتر شدن نفخ قطع کنید

🙏