ز.ش
عنوان :

دانه های قرمز

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر خسته نباشین من دخترم 1 سالو 1 ماه داره حدود ده روزی هست دونه های قرمزی زیر شکمش زده اولش کم بود بعد بیشتر شده دخترمن الرژی ب پروتئین گاوی داره حدود یکماهی هست ک خوردن لبنیاتو شروع کردم من ...حالا این دونه ها مال الرژین یا چیز دیگه؟دارو چی بزنم خوب شن؟

سلام احتمالا آلرژی است که می تونه به شیر گاو یا موارد دیگر آلرژن باشه الان سه روز متوالی پماد هیدروکورتیزون و کالامین مخلوط کنید ور وی ضایعات بزنید و از مواد آلرژن لیست در کانال من هست ( (@ dryaghoobii )مراجعه کنید موارد آلرژی تماسی مثل کش شلوار، لباسهای نایلونی و..که در تماس با موضع هستند را چک کنید

من اصلا لبنیات را برای ایشان تا دوسالگی توصیه نمی کنم

معذرت میخوام میشه عکس از دونه ها بفرستم براتون؟

اگر بهتر نشد به ضایعات دیگر هم فکر می کنیم ولی به احتمال زیاد با همان روشها حل میشود

این دونه ها هستن...همون پمادی گفتین بزنم؟

به نظرم همانهایی که گفتم کافیه و اگر خارش دارد 4 سی سی شربت هیدروکسی زین روزی2- 3 بار بدهید

اگ خوب نشدن دوباره بهتون پیام بدم؟

بله اگر بهتر نشد بفرمایید تا ادامه بررسی بدهیم

ممنون ازتون