e.s
عنوان :

تکلم

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکتر خسته نباشی
دخترم الان 19 ماهشه و هنوز حرف نمیزنه و فقط چند کلمه میگه.اون کلماتی رو که هم میگه خوب تلفظشون نمیکنه.مثلا میخواد بگه مامان میگه ماما.به دایی میگه دادا.به عمه میگه مه مه... البته از لحظ هوشی خیلی خوبه کاملا متوجه میشه که چی میگیم.بخواد چیزی هم بگه منظورشو میرسونه.حالا میخواستم بپرسم نیاز به دکتر گفتار درمانی داره یا نه؟یا نیاز به دارو داره یا نه؟البته خیلی دنبال شربت امگا اولترا گشتیم هیچ جا نداشت.اینم بگم که دخترم رفلاکس داشته و الان هم داره و چند وقت پیش هم اوردیمش خدمتت خودتون که معاینش کردید.الانم شیر کمکی فقط بدون لاکتوز میخوره.
باتشکر

سلام شربت منیزبوم فلورادیکس و امگا 3 روزانه 3 سی سی برای بهبود حرکتی و کلامی کودکان مناسب است
روزانه یک ساعت کتاب بخوانید
اگر بعد از دوسالگی کلمات را واضح ادا نکند نیاز به بررسی و گفتار درمانی خواهد داشت