n.f
عنوان :

کوتاژ تشخیصی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
باسلام. خانوم دکتر مادرم 45 سالشه و 4 سال پیش به دلیل رشد بافتهای تیروئید.مجبور شدن تیروئیدشون رو کامل بردارن و بعد از اون هم ید درمانی شدن. در ماه اردیبهشت امسال خون ریزیشون شروع شد به مدت یک ماه و درد لگن شدن به یکباره. بعد از مراجعه به دکتر تشخیصشون سونوگرافی و انجام کوتاژ تشخیصی بود. ازمایشها رو براتون میفرستم. بهمون بگید تشخیصتون چیه. بینهایت نگرانیم و استرس داریم.
با تشکر
خانوم دکتر خیلی نگران جواب کوتاژ تشخیصی هستیم

جواب کورتاژ اشخیصی طبیعی است و جای نگرانی ندارد

یعنی سرطان نیست؟؟
اخه خیلی قبلش ترسوندمون

بله سونوگرافی قبل از عمل مشکوک بود
ولی خدا رو شکز جوابش خوبه

ضخامت دیواره به چه علت زیاد بوده؟ و درد لگن مربوط به رحم نیست یعنی؟
خانون دکتر مادر من کم خونی داره. و رفع نمیشه با قرص. دلیلش چی میتونه باشه؟

بخاطر سن و نامنظمی هورمونی بخصوص در سن بالای 40 سال این بالا رفتن ضخامت اندومتر گاهی پیش میاد

اگر کم خونی فقر آهن هست ممکنست نیاز به امپول اهن باشد ولی با متخصص داخلی بخاطر کم خونی مشورت کنید

درد لگن ممکنه بخاطر عفونت باشه
اگر انتی بیوتیک تا حالا مصرف نکرده توصیه میکنم کپسول داکسی سیکلین 100 میلی گرمی بمدت ده روز هر 12 ساعت یکی بعد از غذا مصرف کند با معده پر باشد حتما بعد از صبحانه و پس از شام

ضخامت اندومتر بخاطر سن و نامنظمی هورمونی بخصوص در سن بالای 40سال پیش می آید

خانوم دکتر تیرویید رو که 4 سال پیش برداشتن. و ید درمانی هم شدن.
امکان داره دوباره همون بافتهای خاکستری برن یه اندام دیگه رو درگیر کنن؟؟
یعنی 4 سال میگذره و هر 6 ماه چک میشن اما همیشه ترس این قضیه رو مامانم داره.
اصلاحش رو نمیدونم. خب سرطان تیروئید داشتن که تیروئید رو کامل برداشتن بعدش هم ید گرفتن.

الان 4 سال میگذره. اما خودشون همش استرس دارن دوباره یه اندام دیگه درگیر بشه.
مثل همین رحم که اولش خیلی ترسیده بودیم و دکتر گفته بود احتمال سرطان رحم وجود داره.

من اطلاع زیادی در باره تیرویید ندارم ولی تا انجا که میدانم سرطان های تیرویید خیلی خوب به درمان جواب می دهند و عود نمی کنند.
نگران نباشید

حتما داشتن روحیه خوب و نداشتن استرس و تغذیه خوب براشون لازمه

باتشکر از وقتی که گذاشتید خیلی ممنونم
🙏