s.j
عنوان :

ریزش موی شدید

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام. آقای دکتر من اواسط اسفند کرونا گرفتم و یه دو هفته ای است ریزش موی بسیار شدید گرفتم به دکتر مراجعه کردم و دکتر گفت به خاطر عوارض کرونا بعد از چند ماه موهات خوب میشه. اما خیلی استرس دارم می خوام بدونم موهای ریخته شده مجدد در میاد ؟

سلام معمولاً به دنبال عفونت های شدید ممکن است یک دوره ریزش مو رخ دهد که اغلب بعد از چند هفته متوقف می شود. توصیه میکنم به مدت سه ماه روزی یک عدد کپسول زینک پلاس روزی یک عدد استفاده کنید

🙏