h.n
عنوان :

زونا

متخصص طب سنتی ایرانی
سلام اقای دکتر مادر من زونا گرفته و خیلی درد میکشه به چشمش اصلا باز نمیشه و چشم دیگه ش هم در حال ورمه میشه کمک کنید

چند وقت هست که علایم شروع شده؟ آیا متخصص چشم ویزیتشون کردند؟ سابقه چه بیماری یا مصرف قرصی دارند؟

برای دردش پیشنهادی دارین؟

بله. دقیقا چه قسمتی درگیر شده

الان دو هفته س در گیره ولی دوزه که شدید شده هم چشم پزشک دید گفت مشکلی نداره چشمت دکتر پوستم یه سری دارو بهشون داده

از قبل دارویی مصرف می کردند؟در حال حاضر چه داروهایی مصرف میکنند؟ من برای تجویز دارو باید اطلاعات کامل داشته باشم

لطفا سوالات قبلی را هم پاسخ بدهید

سابقه بیماری و قرص خاصی هم ندارن
اطراف چشم و پوست سر و بینی درگیره

خب. مادر چند سالشون هست؟ ساکن کدام شهر هستید؟ سابقه ناراحتی یا بیماری خاصی دارند؟

الان تهران هستن 44 ساله

داروهایی که برای ایشون تجویز شده کامل هستند و از نظر کنترل درد مناسب هستند. ولی با توجه به وجود درد و علایم اولا حتما داروهارو سر وقت و منظم مصرف کنند ثانیا من برنامه تکمیلی درمان رو خدمتتون میگم

برای جلو گیری از ورم اون یکی چشمش چی مناسب هست؟
عنبر نسارا دود کردن براش خوبه؟

از مصرف ادویه گرم مثل نمک و فلفل،سیر و پیاز خام و گرمیجات خودداری کنند.روزی سه نوبت و هر بار یک قاشق چایخوری رب انار بعد از غذا مصرف کنند. صبح و شب یک قاشق مرباخوری تمر هندی در یک استکان اب گرم حل کرده و میل کنند. عرق کاسنی، شاهتره و بید را به نسبت مساوی باهم مخلوط کرده و در دونوبت صبح و شب نصف استکان از مخلوط را میل کنند.شب ها موقع خواب پشت گوش ها، قسمت ابتدای داخلی بینی، کف دست ها و پاها را با روغن بنفشه چرب کنندو سه برگ کاهو را که تمیز شسته شده به سر بسته و بخوابند. مصرف 5 برگ کاهو با سکنجبین طبی ساده به عنوان یک وعده غذایی بسیار مناسب هست. اصلا نباید یبوست داشته باشند و حتما روزی یک بار دفع راحت و کامل داشته باشند. سوپ جو با مغز کاهو خورد شده و کدو خورشتی با تمرهندی روزانه میل شود(اگر در این سوپ تمر هندی استفاده شد نیازی به مصرف تمرهندی در استکان آب گرم در ابتدای نسخه نیست). و در نهایت هر چه سریع تر تحت نظر متخصص طب سنتی ایرانی زالو درمانی در اطراف ضایعه را انجام دهند. ان شا الله به لطف خدا هر چه سریع تر بهبودی پیدا می کنند.

عنبرنصارا در حد روزانه دو تا سه دود به مدت کوتاه اثر ضدالتهابی و تسکینی داره ولی بیشترش موجب سوزش میشه.

زونا بیماری ویروسی است که در اثر ضعف سیستم ایمنی بدن فرصت بروز پیدا میکنه

تاکید میکنم حتما بایستی ساعت خواب ایشون منظم و به میزان کافی که حدود 9-10 شب تا صبح زود هست، باشه و از استرس ها پرهیز کنند و تغذیه مناسب داشته باشند و مواد غذایی سالم و ارگانیک با آنتی اکسیدان بالا همراه با نظم در ساعات مصرف مواد غذایی داشته باشند. پرهیز از مصرف غذاهای سرخ کردنی و فست فود هم اهمیت داره

این توصیه هایی که شد به لطف خدا در جلوگیری از پیشرفت بیماری هم موثر هست

https://getzoop.com/images/questionImages/originals/ans-235387-158*****92034-xJ-Iv.jpeg

دستور تهیه سکنجبین طبی رو خدمتتون ارسال میکنم

برای التهاب چشمش کدوم خیلی موثره دکتر عزیز؟
دستور سکنجبین باز نمیشه
و اینکه من با سرکه سیب میشورم پوستشو دوس دارن این که اشکالی نداره

بر اساس طب ایرانی بایستی اون موارد همگی رعایت بشوند تا زودتر نتیجه مناسب حاصل بشه.عکس دستور سکنجبین هم باز نشد؟

سرکه سیب خیلی قویه و به هیچ وجه توصیه نمیکنم. برای چشم و صورت مناسب نیست

بله باز شد دقت نکرده بود
ممنون پاسخ دهی تون
🙏