s.c
عنوان :

نوروپاتی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام آقای دکتر من مادرسمانه کریمی هستم ازهمدان هفته قبل روزشنبه تماس تصویری برقرارکردیم حال دخترم اصلا خوب نیست پاهاش وحشتناک درد می کنه دوشب هست که پاهاش می سوزه وقتی راه می ره پاهاش سوزن سوزن می شه دردبه ران وباسن رسیده می گه وقتی خودکاردستم می گیرم نوک انگشتام هم درد می کنه پاهاش رومالش می دم توی خانه می دود تاراه می ره خوبه البته کمی فشاربه پاهاش می آد ولی وقتی می شینه دردپاهاش بدترمی شه راضی اش می کنم قیددرس هاش رو بزنه و این یکشنبه بیا رمش بیمارستان رسول اکرم برای آب نخاع و نوارعضله ساعت 10
آقای دکتربه دادم برسیدلطف کنیدبگیدچی کار کنم کف پاهاش وحشتناک درد می کنه ونمی زاره دست به کف پاهاش بزنم داروناپروکسن ،نوروتک و کیوتن استفاده می کنه ولی تاثیری نداره برای کمتر شدن دردش داروی تجویزمی کنیداززوردرددرس هم نمی تونه بخونه ترابه خداراهنمایی ام کنید