ا.آ
عنوان :

اریتمی

متخصص قلب و عروق
سلام من 18 سال هست که لوپوس دارم و تحت درمان هستم با پردنیزیلون 5 میلی و ازارم 50 و یک عدد هیدروکسی کلروکین در روز ( البته بِه مدت 10 سال 2 عدد هیدروکسی میخوردم اما لان 8 سال هست که بِه یک عدد کاهش دادم )لوپوس کنترل شده هستش . اول خرداد برای انجام ویزیت بِه روماتولوژیست مراجعه کردم ازمایشات مشکل نداشت اما برای زخم بینی گفتن هیدروکسی کلروکینم را یک عدد اضافه کنم من برای دو روز زیاد کردم هیدروکسی رو بِه دو عدد بعد بِه مدت دو روز یک عدد استفاده کردم چون بِه دوز جدید عادت نداشتم شُب درد قفسه سینه گرفتم و احساس کردم ضربان قلبم نامنظم شد بِه درمانکاه مراجعه کردم نوار قلب پی وی سی داشت اما نتونست ثبت کنه انزیم قلب مشکل نداشت بِه متخصص قلب مراجعه کردم اکو نرمال بود نوار 24 ساعته گرفتم برادیکاری داشت تست خواب هُم انجام دادم و در نهایت گفتن که هیدوکسی رو باید قطع کنم و برام کنکور 2/5 میلی نصف قرص تجویز کردن . و اسپری تنفسی اسپیروویا 18 میلی اما من ترسیدم اسپری استفاده کنم چون من از پاییز سال گذشته برونشیت گرفتم متاسفانه بِه داروهایی که بهم دادن حساسیت دادم بهم تئوفیلین و دکسترومتروفات دادن تپش قلب گرفتم حتی با دیفین هیدرامین هُم تپش قلب گرفتم برای همین ترسیدم این اسپری استفاده کنم با سابقه بیماری که دارم بِه اکثر داروها حساسیت میدم ، شکایت اصلی من ضربان قلب در طی این یک ماه اخیر بود اما الان هُم کنکورد استفاده میکنم باز هُم احساس ضربان دارم البته وقتی فشارم رو میگیریم ضربانم نهایت 85 هست موقع استرس تا 94 میره بالا و بعضی وقتها هُم بِه 64 میرسه مخصوصا شبها، احساس میکنم قلبم کند میزنه اما محکم میزنه ایا وقتی ضربان شُب انقدر میاد پایین باز باید نصف قرص بخورم یا 1/4 ؟ من ساعت 4 بعد از ظهر قرص میخورم .سوال دیگر اینکه دکتر روماتولوریست برام. ویتامین دی و امکا3 نوشته با کنکورد تداخل نداره؟ یا داروهایی مثل استامینوفن ژلوفن و یا شیاف دیکلوفناک چون من پریودهای دردناک دارم بدون مسکّن نمیتونم،پردنیزیلون 5 هر 12 ساعت میخورم ساعت 11:30 تا 12 و از طرفی اسپری اسپیرویا هُم گفتن قبل خواب من در گوگل خوندم که اسپری اسپیرویا با پردنیزیلون تداخل داره ممنون میشم که برام بگید چطور استفاده کنم داروها رو و ایا این دوز کنکورد خوبه یا کم کنم؟ نمیشه یک روز در میان هیدروکسی بخورم، میترسم هیدوکسی رو قطع کردم کرونا بگیرم . ممنون

سلام عرض شد
1- درمان با هیدروکسی کلروکین، اثری در ابتلای به کرونا ندارد. نگران نباشید.
2- ضربان قلب برای شما بین 50 تا 80 قابل قبول است، دوز کنکور مناسب است، تغییری ندهید.
3- اسپری اسپیریوا را مصرف کنید. داروهای قبلی ریه را که نام بردید، همه طپش قلب می دهند، اما اسپیریوا معمولا در آریتمی ها، خوب تحمل میشود و تداخل دارویی قابل توجهی ندارد.
4- استفاده از منیزیوم 300 میلی روزانه به کاهش آریتمی، کمک میکند.
5- در صورتیکه اضطراب دارید، حتما از کلرودیازپوکساید 5 میلی استفاده کنید، به کاهش ضربان قلب تون کمک میکنه.

بازم سوالی داشتید، در خدمتم

ممنون از راهنمایی شما میشه توضیح. بدید مصرف ویتامین دی امکا س و
و مسکّن ها مثل استامینوفن و سرماخوردکی و ژلوفن و شیاف دیکلوفناک بِه چه صورت مجاز هست
و در مورد جوشانده ها مثل اویشن بابوته گل ختمی پنیرمزو گل کاو زبان مجاز هست من اینها را برای ریه م استفاده میکنم
شربت برنکوبازیج که اویشن وگل خامی داره سینه م رو اروم میکنه
و سوال مهمتر ایا این مشکل اریتمی بارگشت پذیر هست یا تا اخر عمر یبا من میماند؟
من که هیدروکسی رو قطع کردم چرا باید دارن مصرف کنم و اینکه وقتی ضرباهزخن نیاد پایین
ضربان من شُب پایین هست چرا باز قرص بخورم ؟
من ساعت 4 عصر دارو میخورم رو همین روال ادامه بدم یا صبح هابخورم دکتر نوشته روزانه یک عدد