ا.م
عنوان :

چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام دکتر خوبید من چند وقته سوزش چشم دارم البته 99٪ مواقع هنگام کار با گوشی اینجوری میشم نیم ساعت که با گوشی کار میکنم چشمام میسوزه و گرم میشن چشمام تا گوشیو میزارم کنار خوب میشه اشک مصنوعی خارجی ارتلاک و های استفاده کردم قطره فلوکورت 3 4 روز استفاده کردم شامپو ارگوسول هم استفاده میکنم اما همچنان ادامه داره مشکلم
چه کار باید کنم یک راه اساسی اگر هست راهنمایی کنید

مشکل شما بسیار شایع هست و سندرم خشکی چشم نام دارد

یکی از علل شایع استفاده از گوشی و موارد مشابه آن است

بهترین اقدام رعایت بهداشت کار نزدیک ( کار از فاصله حدود 40 سانتی متر، کار در نور مناسب، استراحت چشم هر چند دقیقه به مدت سی ثانیه) می باشد

عندالزوم می توانید از اشک مصنوعی استفاده نمایید

قطعا مشکل من این هستش ینی نیاز به معاینه حضوری نداره و این راه تشخیصش با شرح حاله یا با دستگاه هستش؟
خطرناکه؟

مشکل بسیار شایعی هست البته معاینه قطعا بهتر از شرح حال هست

ولی این مشکل تقریبا تشخیص دیگری ندارد

خیر در موارد خفیف خطرناک نیست

خب درمانش چی
چی کار باید کنم
راه خلاصی هم داره

در بالا گفتم باید چه کار کرد
علاوه بر این موارد اشک مصنوعی که یکی از انواع خوبش Artelac Advanced هست هم میشه استفاده کرد

ضمنا مرطوب بودن محیط و مصرف مایعات هم مفید هست