ا.م
عنوان :

چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ قرنیه سگما ...
سلام دکتر خسته نباشید من چند وقته سوزش چشم دارم البته 99٪ مواقع هنگام کار با گوشی چشمام میسوزه و گرم میشن چشمام گاهی اوقاتم گوشه چشم سمت بینی درد خفیف میگیره توی یک چشمم هم بیشتر این اتفاق میفته و زمانی که گوشی را کنار میزارم خوب میشن با خیلی از دکترا مشورت کردم گفتند خشکی چشم هست یا سندرم خشکی چشم و قطره هم استفاده کردم اشک مصنوعی خارجی ارتلاک و های و یک مدل دیگه که اسمش یادم نیست قطره فلوکورت گفتند 1 هفته استفاده کن من 4 5 روز استفاده کردم دیدم تاثیری نداره قعطش کردم
شامپو ارگوسول هرشب استفاده میکنم واسه شتششو
اویل که این مشکل برام به وجود اومد شدید تر بود مثلا 2 3 ثانیه پلک نمیزدم چشمام سوزش پیدا میکرد باد میخورد ب چشمام سوزش پیدا میکردم الان بهتر شدم ولی خب کامل خوب نشده ینی با گوشی تا یکم کار میکنم اذیت میمش
میشم*
ممنون میشم شما هم راه حل یا پیشنهادتون را بگید

سلام. به هر حال علائمتون چون موقع کار با گوشی هست مربوط به تغییرات لایه اشکی و ایجاد خشکی چشم هست. البته ممکنه یه زمینه آلرژی هم تو چشمتون وجود داشته باشه. در حال حاضر بهترین کار استفاده از اشک مصنوعی و کنترل کردن استفاده از گوشی و تبلت است یعنی مثلا هر نیم ساعت یه مقدار استراحت بدید. اگر در معاینه غدد چربی پلک تجمع چربی داشته باشند شستشو با شامپوهایی مثل ارگوسول کمک کننده هست. به هر حال گاهی زمینه خشکی چشم در این موارد وجود داره و سالی چند بار علائم تکرار میشه که همین درمانها رو باید تکرار بفرمایید و اگر موثر نبود یا ادامه دار بود نیاز به معاینه حضوری خواهد بود