م.م
عنوان :

غدد لنفاوی Supraclavicular

متخصص رادیولوژی
با عرض ادب،
من در تصویر سونوگرافی ارسال شده، 2 غده لنفاوی در ناحیه Supraclavicular چپ و راست دارم که تصویر هر دو غده لنفی رو برای شما ارسال میکنم.
با توجه به حساسیت این ناحیه و اهمیت غدد لنفی در این قسمت، نمای غدد چپ و راست از نظر شما چه گونه است؟
ممنونم
آقای دکتر هر وقت فرصت کردید پاسخ بدید ممنون میشم

سلام.نمای غدد لنفاوی reactiveاست(واکنشی)
با توجه به محل غدد حتما نیاز به CT SCAN گردن و مدیاستن دارید.با پزشک معالج خودتون مشاوره نمائید