b.z
عنوان :

عوارض قرص

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر عزیز خسته نباشید
من مراجع شما هستم تنبلی تخمدان دارم و در حال اقدام ب بارداری هستم جداره رحمم نازکه
شما ب من داروی فرنوژست 200دادید ک از روز 16 پریوذ استفاده کنم سری دومه ک استفاده میکنم و در حین استفاده بدنم بی جون میشه سرگیجه میگیرم نمیتونم سرپا وایسم اومدم پیشتون ولی انقد جمعیت زیاد بود و توهم فراموشم شد بگم ب نظرتون ادامه بدم این قرصو یا ن؟
حالم بد میشه در صورتی ک هم با شکم خای امتحان کردم هم با شکم پر
پیشاپیش ممنونم از جوابگوییتون⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

سلام عزیزم
من دوفاستون دادم اما ماهقبل نبود والان هست میتونی بخری

مرسی از اینکه جواب دادین .ولی قرصایی ک ب من دادین گلوکوفاژ 500 و فرنوژست 200 . فولیک اسید . ویتانین دی هستش اینسری برام فقط قرص ویتامین دی نوشتین
و ی عکس رنگی برام نوشتین ک ماه بعد باید انجام بدم
🙏
دکتر جان من با اینکه با قرص فرنوژست 200 سرگیجه میگیرم و بی حال میشم بازم ادامه بدم؟

عزیزم فرنوژست رو به جای دوفاستان داروخانه به شما داده

مرسی ممنونم پس دوفاستون بگیرم