ف.ا
عنوان :

پریودی

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام دکتر شبتون بخیر ببخشید دکتر من پریودیم طولانی شده بود ال دی مصرف کردم بعده 16 شب که مصرف کردم مجدد خونریزیم شروع شد... با یه دکتری مشورت کردم گفتن استروژن کنژوگه بخور... الان از قرص ال دی من سه تا مونده... خونریزی ام دارم... نظر شما چیه دکتر؟؟؟

سلام حین مصرف ال دی خونریزی ممکنه ایجاد بشه همزمان استروژن کنژوگه یا استرادیول 2میلی روزی یکی مصرف کن
بهتره البته علت خونریزی با سونو و ازمایشات هورمونی مشخص بشه بهتره یک ماه بعد قطع قرصها

خیلی ممنونم... از امشب ال و دی قطع کردم استروژن و از فردا بخورم تا کی؟؟

ال دی رو ادامه بده تا اخر
و استروژن کنژوکه روزی یکی تا قطع ال دی
اگر هم نمیخوای ال د ی بخوری استروژن کنژوگه شبی 1.25 دوعدد تا25شب بخور
وو ازشب 15قرص شبی دوعدد مدروکسی پروژسترون اضافه کن

چشم... خیلی ممنونم ازتون
سلام دکتر خسته نباشید ببخشید مجدد مزاحمتون شدم طبق فرمایش شما استروژن کنژوگه رو شروع کردم شبی 2 تا میخورم الان 4شبه ولی خونریزیم خیلی زیاده...به نظرتون مدرکسی رو باهاش شروع کنم از امشب بخورم؟؟ یا مثلا مجدد ال دی و شروع کنم... از قطعه ال دی تا الان یه هفتس خونریزی دارم... نظرتون چیه؟؟

سلام روش دوم رو انتخاب کردین پس تا48ساعت استروژن کنژوگه هر 6ساعت یکی و سپس روزی دوتا
مفنامیک اسید هم هر8ساعت دوعدد

وش دیگه اینه که اچ دی رو شروع کنین رکزی یکی و اینو قطع کنین کلا

اهان پس از الان به مدت 2روز هر 6 ساعت استروژن کنژوگه رو بخورم؟؟
🙏
سلام دکتر شرمنده مجدد مزاحمتون شدم طبق فرمایش شما استروژن کنژوگه رو شروع کردم به همون روش که گفتین ولی خونریزیم شدیدتر شد دیگه رفتم یه دکتر عمومی تا یکم بهتر شم پروژسترون بهم داد روزی دوتا... الان دو روزه دارم میخورم ولی خونریزیم تغییری نکرد میخواستم باهاتون مشورت کنم که میشه کلا همشو قطع کنم از امشب ال و دی شروع کنم دوباره شاید قطع شه خونریزیم... نظرتون چیه؟؟ ببخشید مزاحمتون شدم

سلام خواهشمند است جهت ویزیت حضوری تشریف بیاورین
احتمال پولیپ یا پاتولوژی دیگر رحمی یا هورمونی مطرح است

چشم... ببخشید مجرد هستم من این و یادم رفت بهتون بگم...

اشکالی نیست بررسی بشین بهتره باید خونریزی تابحال کنترل میشد مجردها هم ممکنه مشکلی داشته باشنو