m.a
عنوان :

اگزمای پوست کف دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و وقت بخیر خدمت شما دکتر گرامی، بنده از اوایل عید امسال بعلت شستشوی زیاد و استفاده از مواد شوینده دچار عارضه پوسته پوسته شدن انگشتان دست شدم ، در چندین مرحله انگشتان و کف دست پوست اندازی کردند رفته رفته ضخامت پوست دست من کاهش پیدا کرد. البته کرم چرب کننده هم میزدم ولی فایده نداشت. بعد از چند مرحله پوسته اندازی، در حال حاضر به نظر مقدار ضخامت زیادی از پوست دستم رفته و کف دستم بسیار نازک و حساس شد بطوریکه تحمل حرارت 20 درجه رو هم ندارم و حتی در کِتری یا قوری رو هم نمیتوانم بردارم و دستام میسوزه. خیلی زود دچار سوزش میشه و به شدت هم رنگ پذیر شده بطوریکه هر میوه ای رو در دستم بگیرم ، کف دستم  همرنگ اون میوه میشه. در طول این مدت اخیر  از چندین کرم و پماد مختلف تحت نظر پزشک استفاده کردم ، ابتدا پماد اوره 10% ، سپس پماد درماید 1% ، همچنین کرم محافظ راسان rassan , بعلاوه اینکه فقط از شوینده های غیرصابونی ( پَن یا جنتل واش  qv ) استفاده میکنم و مرتبا دستان خودم رو چرب و مرطوب نگه میدارم ولی اصلا احساس بهبودی ندارم. به محض اینکه اگه چند دقیقه زیر آب بمونه چروک میشه پوستش و حالت مچاله شده به خودش میگیره . واقعا خسته شدم و با توجه به اینکه تنها زندگی میکنم مجبورم پخت و پز و شستشو رو خودم انجام بدم ، وقتی هم که از دستکش استفاده میکنم باز هم دستها حالت مچاله و چروکیده به خودشون میگیرن و نوک انگشتان به قدری ظریف میشن که احساس میکنم قراره به زودی پاره بشه. خیلی ممنون میشم دارویی تجویز کنین که ضخامت پوست کف دستم زیاد بشه و من به روال عادی برگردم.
 با سپاس

1) Flucinolone ointment n=1
روزی 2 بار به ضایعات
2) Tab neotadin 5 mg n=20
شبی یک عدد
3) Dermalift hydralift intense moisturizing cream n=1
روزی 2 بار به تمام دست
4) Golcito coca butter soap n=1
جهت شستشوی دست

با سلام خدمت آقای دکتر ، در حال حاضر من از پماد زیر برای شب استفاده میکنم :
همچنین قبلا از فلونوسینولون استفاده میکردم که نسبت به آن حساسیت پیدا کردم و دیگر استفاده نکردم

داروهای قبلی را قطع کنید. موقع کار انجام دادن ، دستکش نخی زیر دستکش لاستیکی بپوشید

چون اندکی آلرژی فصلی و سرفه هم داشتم ، از نئوتادین گاهی استفاده میکنم
همچنین بجای شوینده های صابونی ، از شوبنده های غیرصابونی مثل جنتل واش qv استفاده میکنم
چشم آقای دکتر من درمان با داروهای شمارو شروع میکنم فقط امروز پماد سیکازوم خریدم که از اون هم استفاده کنم، آیا فایده ای داره؟ و مسئله بعدی اینه که من بیشتر مشکلم موقع استحمام هست که اونجا دستام زیاد خیس میشه و پوستش خیلی ملتهب میشه

ترمیم کننده روی ضایعات شما اثر ندارد

آقای دکتر ، پماد فلوسینولون که شما تجویز کردین با اون پماد فلوکورتف 0.025 تفاوتی داره؟ و اینکه آن صابون که نوشتین golcito هست؟

پماد فلوسینولون است. وقتی ضایعات برطرف شد آن را قطع کنید. بله صابون گل سیتو است

ممنون آقای دکتر .البته در حال حاضر ضایعات خاصی در پوست وجود نداره و فقط موضوع نازکی و حساس بودن پوست هست و اینکه بعد از خیس شدن حالت چروک و مچالگی پیدا میکنه

ضایعات منظور همان قرمزیهای روی پوست است.

آقای دکتر بعنوان آخرین سوال ، من پماد فلوسینولون استوناید 0.025 رو دارم ، پمادی که جنابعالی هم تجویز کردین همینه یا فرق داره و من برم تهیه کنم

می توانید بجای فلوسینولون از پماد مومتازون استفاده نمایید

آقای دکتر وقت بخیر ، گویا مکالمه را نبستید ، ضمن تصکر فراوان از شما داروهایتان را خریداری کردم و در حال انجام هستم . فقط یه سوال و اینکه فرق داروهایی که روز مصرف میشوند با آنهایی که شب مصرف میشوند چیست؟ مثلا آیا پماد شب را میتوان در روز استفاده کرد؟

فقط یک قرص برای شب است ، که دلیل اینکه نوشته ایم شب ، ممکن است خواب آلودگی ایجاد کند.

منظورم اصولا فرق بین پمادهای روز و شب است

پمادهای شب معمولًا برای لک استفاده می شود. دلیل استفاده بعضی از کرمها حساسیت به نور است.

خیلی ممنون از پاسخگوییتون صابون کره کاکائو گلسیتو به سختی پیدا کردم آیا بعدا اگه نتونستم پیداش کنم جایگزین مشابه هم داره ؟