ر.س
عنوان :

عمل چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ گلوکوم
سلام و وقت بخیر
قصد عمل چشم دارم و دکترم گفته که باید نمره چشمم ثابت بشود تا بتوانم عمل کنم و در عین حال چون چشمانم هم آستیگمات هم هست دکترم گفته که امکان برگشت هم وجود دارد. دکترهای مختلفی رفتم و هر کدام جوابهای مختلفی دادند. آیا چنین چیزی صحت دارد؟

سلام بله صحت دارد تا زمان تثبیت شماره چشم بهتر است صبر کنید .

ممنون خانم دکتر بابت پاسخگویی تان

آیا چون چشمانم آستیگمات هست بعد از عمل امکان بازگشت هم وجود دارد و امکان دارد در سال های بعد مجدد نیاز به عینک داشته باشم؟

سلام بله ولی بسته به میزان استیگمات شانس متفاوت است.