آ.ح
عنوان :

خشکی پوست انگشت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام مدت 18سال است که از خشکی زیاد پوست شصت دستم (راست ) رنج می برم به ویژه در زمستان وسرما که با ترک خورردگی همراه است معمولا کرم های مرطوب کننده و داروهای ساختگی کرتن دار موثر نمی باشد خودم فکر می کنم با هورمونهای بدنم در ارتباط باشد زیرا در دوره 15 روز بعد از پریود خشکی شدت پیدا می کند ودر دوهفته اخر و ایام پریود تقریبا از شدت ان کاسته می شود لطفا راهنمایی فرمایید

اولین نکته در بیماری شما تشخیصه

بر اساس شرح حال بیشتر ضایعه اگزمایی مهم است که می تونه وابسته به هورمون ها باشه

ولی باید بیماری صدف هم رد بشه

با سلام و رض اب واحترام راهکار جنابعالی برای رفع مشکل پوستم چه می باشد ومنظور از بیماری صدف چیست