ا.ه
عنوان :

فوم ماینوکسیدیل

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام بعد از استفاده از فوم ماینوکسیدیل صورتم داغ می شود و می سوزد اما بعد از چند ثانیه دیگر نمی سوزد و داغی بر طرف می شود و انگار هیچ مشکلی نبوده آیا به مصرف ادامه دهم ؟؟
سلام امشب بعد از اینکه فوم ماینوکسیدیل را شستم دیدم که صورتم در بعضی نقاط قرمز شده و کمی پوسته پوسته و یک حالت بدی پیدا کرده ضمنا امروز روز چهارم اسفاده از فوم ماینوکسیدیل بود انگار فوم ماینوکسیدیل هم به صورت من سازگار نیست لطفا منو راهنمایی کنید انگار هیچ دارویی به صورت من سازگار نیست دیگه خسته شدم با تشکر از زحمات فراوان شما
بعد از پنج روز پوست قرمز شده و بسیار خشک و یک حالت شیار شیار پیدا کرده عکسشو فرستادم براتون
لطفا بفرمایید آیا داروی دیگری برای ریش و سبیل غیر از خانواده ماینوکسیدیل وجود دارد ؟
هر دارویی استفاده کردم بعد از یک هفته پوست صورتم مثل عکس بالا شد لطفا راهنمایی کنید

با تشکر
شما قم مطب دارید ؟که خدمت برسم ؟؟
پس بفرمایید من چه کار کنم
با تشکر