م.ح
عنوان :

داروی فشار خون قبل از اقدام به بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام روز شما بخیر من دیابت دارم تحت درمان با انسولین تحت نظر متخصص غدد هستم روزی یک عدد قرص فشار خون آملودیپین مصرف می کنم هفته ای دوبار هم قرص آسپرین(بیشتر سعی می کنم سیر مصرف کنم )فشارم 14/8هست البته متغیر هست بعضی وقت ها کمتر یا بیشتر هم میشه بسته به تنش محیط کار . 38 سالم هست 24کیلو اضافه وزن داشتم الان 20 کیلو اضافه وزن دارم که در حال کم کردن هستم . برای اقدام به بارداری آیا مجاز به استفاده از این داروها هستم و در کل باید برای کنترل فشار خون چه عملکردی داشته باشم؟اگر خیر داروی پیشنهادی و مناسب چی هست تا با پیشنهادات متخصص غدد مطابقت بدم لطفا راهنمایی بفرمائید متشکرم.

سلام باید تحت نظر متخصص قلب داروی فشارخون رو تغییر بدین متیل دوپا دربارداری مناسب تره
اسپیرین و انسولین خوبه
فقط باید وزنتونو خیلی کم کنین تاحاملگی کم خطرتری داشته باشین تحت نظر متخصص تغذیه هم باشین تا به وزن مناسب قبل بارداری برسین
فولیک اسید یک هم بخورین ازیک تا3ماه قبل بارداری

🙏