ه.ر
عنوان :

سوزش چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام دختری 21 ساله هستم حدود دو هفته ای میشه که چشمم یهو شدیدا میسوزه مثله اینکه آب نمک ریخته باشن توی چشمم و اصلا نمیتونم چشمم رو باز نگه دارم وقتی هم که اینجوری میشم چشمم قی میکنه و گاهی اوقات چشمم درد میگیره
من دانشجو هستم و کلاسام مجازیه احتمال داره به خاطر استفاده از لپ تاپ و گوشی باشه؟

این مسئله به دو علت است
خشکی چشم ناشی از استفاده از وسایل دیجیتال و مشکل غدد چربی لبه پلک

مسئله اول با استفاده مداوم قطره اشک مصنوعی
و مسئله دوم با شستشوی لبه پلک با آب گرم و شامپو چشم برطرف میشود

درسته خب به نظر شما با توجه به وجود کلاس ها و امتحانات من باید چی کار کنم راستش چون ادنوما دارم یه کم نگران شدم البته چندین ماه پیش حدود یک سال پیش تست میدان بینایی هم انجام دادم

قطره اشک مصنوعی هر چهار ساعت و بصورت خنک و بهترین اشک مصنوعی آرتلاک و یا زایلیال است

شامپو چشم اسمش ایسول است

ینی توی یخچال نگه داری شه؟
هم اینکه اینارو تا چه مدت مصرف کنم؟میتونم هر دو روش رو پیش برم؟

بله بهتره تو یخچال باشه ولی نه لزوما همیشه بلکه تا اونجا که میتونید

برای ادنوم باید معاینه حضوری و میدان بینایی حتما تکرار بشکد

درسته و اینکه روزی چشمم رو شستشو بدم؟
چند بار

روزی یک بار . شستشو فقط برای لبه پلک یعنی محل رویش مژه ها و خود مژه ها رو شامل بشه

بله درسته
از نظر شما هر از چه مدت باید تست انجام بشه؟

تست بستگی به تغییرات معاینه و میدان بینایی داره. ولی نباید دیرتر از یکسال باشه

بله درسته خیلی ممنونم از لطفتون