س.ف
عنوان :

دونه های پوستی

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید ببخشید یه سوال داشتم فرزند من یک سال و سه ماهشه دو یا سه روز روی بدنش دونه های سفید و سفت زده بیشتر روی پاهاش میخواستم ببینم علتش چیه عکسش را میزارم

سلام, شبیه گزیدگی حشرات هست, اگر خارشش اذیتش می کنه میشه روش پماد کالامین یا اکسید زینک بزنید

ببخشید خانم دکتر هرروز بیشتر میشه

بازم شبیه گزیدگی هست, کنترل کنید رختخواب, منزل و جایی که بچه هست ,