S.R
عنوان :

داروی تقویت مغز و حافظه و تمرکز و هوش و یادگیری

دکترا حرفه ای داروسازی
با سلام درخواست معرفی دارویی جهت تقویت مغز و حافظه و تمرکز و هوش و یادگیری برای کنکور
محصولاتی رو دیدم مثل مکمل نئوروزان و مموری پلاس و جینکوبیلوبا و... لطفاً داروی موثر و بدون عوارض معرفی بفرمایید و همچنین مکمل مولتی ویتامین (بدون کلسیم) چون کلسیم خونم کمی بالاتر از نرماله
شرح حال: بیست و سه ساله هستم، کمی مشکل اعصاب و روان دارم و تنبلی تخمدان دارم، همچنین دارای مشکلات پوستی یعنی جوش و لک هستم و قرص اسپیرونولاکتون مصرف میکنم

با سلام.
مکمل های زیادی با برندهای متفاوت در داروخانه ها جهت تقویت حافظه و تمرکز و همچنین تقویت عملکرد مناسب سیستم مغزی و عصبی وجود دارند که اغلب آنها دارای عصاره ی گیاه جینکوبیلوبا و آنتی اکسیدان هایی نظیر co Q10 و ویتامین های گروه ب و ... هستند.
مانند همان مکمل نوروزان که فرمودین. یا huperzine یا ginc active و یا قرص های رویال ژلی مارنیز.
نکته ی قابل توجه این است که باید بدانید تمام داروها دارای عوارض خاص خودشان هستند .
مکمل ها هم همینطور هستند و ویتامین های مورد نیاز بدن باید در حد معتدل تامین شود و نه بیش از حد.
برای کنترل مشکلات اعصاب و روان حتما به یک متخصص مراجعه کنید و تحت درمان دارویی قرار بگیرید.

ممنون، درمورد اعصاب و روان تا قبل از کرونا با تجویز پزشک سرترالین و پراپرانولول مصرف میکردم، اما بعد دیگه قرصام تموم شد و بخاطر کرونا مجدد نرفتم پیش متخصص، حالا میشه یه مکمل برای تقویت مغز و حافظه و قدرت یادگیری معرفی کنید که موثر باشه و عوارضش کمتر باشه؟ و همچنین یه مکمل مولتی ویتامین بدون کلسیم هم معرفی کنید ممنونم

اون چند نمونه ای که براتون نام بردم در پیام اول مکمل هایی هستند مناسب برای افزایش حافظه و بهبود عملکرد مغز.
در واقع مولتی ویتامین هایی هستند که در آنها موادی هم جهت تقویت حافظه وجود دارد( که خدمتتون ذکر کردم ) ضمنا ویتامین های دیگری هم که برای بدن مفید هستند را دارا میباشند. مانند ویتامین های گروه ب، زینک، ویتامینc و.... مثل قرص رویال ژلی مارنیز .

🙏