آ.ا
عنوان :

خون در مدفوع 2

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و خسته نباشید
دکتر 8 روز پیش بهتون پیام دادم که گفتین ازمایش کلپروتکتین و .. انجام بدم ما تو شهرمون نداریم و نمی تونیم این ازمایشو بدیم من اومدم شیرمو چند روز قطع کردم ببینم خون می بینم یا نه. هیچ خونی ندیدم ولی رنگ مدفوعش سبز تیره شده . حالا تشخیص شما چیه بااین تجربه ای که گرفتم؟؟؟
شما گفتین پروبیوتیک روتفلور بدم من پودراشو دارم روزانه چند بسته بدم؟؟؟
و اینکه چه غذاهایی برای بچه شروع کنم؟
حالا هر درمانی که لازمه لطفا بگین تا انجام بدم
لطفا لطفا جامع تر جوابمو بدین تا بفهمم چکار کنم چون پبامکی اصلا نمیشه درست توضیح داد
ممنون از شما دکتر عزیز

سلام بدون آزمایش نظر قطعی نمیتوان داد یا باید ازنایش,بدهید یا تست اسید و سونو در نظر پزشک انجام شود
پودر روتفلور هفته ای سه بار نصف ساشه
بجز لعاب برنج و حریره با آن سایر غذاهای زیر یکسال را میتوانید د شروع کنید
اطلاعات کامل غذایی در سایت موجود است