ا.م
عنوان :

اعصاب

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام خسته نباشید آقای دکتر
من حدود 3 سال میشد ریفلکس معده دارم هروقت معدام اسیدش زیاد میشه انگار دلم خالی میشه سرم ی جوری شبیه خالی بودن سرگیجه میشه البته لحظه ای هست..گهگاهی اطراف پیشانی دو طرف سرم درد میگیره انگار رگای سرم کشیده میشه.مسکن میخورم خوب میشه..دکتر رفتم گفتن استرس اضطرابه.قرص سیتالوپرام 10 دادن دوماه خوردم خوب شدم...نه دیگه معدام مشکل داشت نه اعصابم..من در کل استرسی و زود عصبی میشم..الانم دو روزه سرم ی حالتی میشه فک میکنم میخام بیهوش بشم..مثل افسردگیها میشم..هر وقت این حالتارو پیدا میکنم حالت افسردگی به من دست میده...من ناراحت اینم خدای نکرده سرم توموری چیزی باشه .فکرم مشغوله

سلام، ممنونم
این علایم به نفع تومور مغزی و یا بیماری خطرناکی نیست.
این که علایم شما با سیتالوپرام برطرف شده و علایم شما موقتی ایجاد میشه احتمالا همه این علایم ناشی از استرس و اضطراب شما هست.
بهتره خیلی به بیماری فکر نکنین و خیلی در اینترنت در مورد بیماریها تحقیق نکنین.
همون داروی سیتالوپرام برای شما خوب هست.

مرسی آقای دکتر
این علایم اذیتم نمیکنن فقط میترسم ذهنمو مشغول میکنه..استرس میگیرم
آقای دکتر چکاپ کامل بدن هر بیماری رو داشته باشه نشون میده؟مثلا گلبول قرمز یا گلبول سفید

خواهش میکنم، بله اگه مشکلی باشه نشون میده.

آقای دکتر این آزمایش من تقریبا 3 هفته پیش دادم
این کپسول داد گفت روزی دوتا بخور..ولی من روزی یکی میخورم..بخاطر معدام
کپسول چربی هم روزی یکی میخورم
5 تا هم آمپول ب1 ب6 و ب12 داد هفته ای یکی
آمپول هنوز نزدم
بنظرتون آقای دکتر آمپول ضروریه..بخاطر کرونا نرفتم

همه چیز خوب
داروها هم خوب همون جوری که گفتن استفاده کنین
اون آمپول ها هم ویتامین هستن و تزریق اونها خوب هست.

🙏
متشکرم از شما آقای دکتر