ن.ح
عنوان :

دیدن سایه اجسام

متخصص چشم پزشکی
سلام آقای دکتر بنده 19سال سن دارم بعضی وقتا که به تلویزیون یا اجسام با فاصله یک متری به دور نگاه میکنم اجسام یا تصویر را با سایه می بینم یعنی وقتی به جسمی با فاصله نگاه میکنم علاوه خود جسم سایه چشم کمی بالا تر از خودش می بینم علت چیه ؟ برای درمان چیکار کنم؟ ممکنه مال قند باشه چون اضافه وزن دارم و بی تحرک هستم؟

سلام، احتمال خیلی زیاد چشم های شما دارای آستیگماتیسمه که در معاینه مشخص میشه، بهتره توسط چشم پزشک معاینه بشین.