م.م
عنوان :

توده دو طرف زبان (پیگیری بعد از 3هفته)

متخصص بیماری های دهان و فک و صورت
سلام آقای دکتر،
عصر شما به خیر باشه...
من تقریبا 3 هفته پیش مزاحم شما شدم و عکس توده هایی رو در دو طرف انتهای زبانم تقریبا زیر محل پاپیلای کنار زبان برای شما فرستادم که بررسی فرمودید و گفتید که بافت های لنفاوی هست و جای نگرانی نداره. و فرمودید بعد از مثلا 3 هفته اگر چند برابر شد یا زخمی، عکس بگیرید و اطلاع بدید.
من امروز دقیقا بعد از 3 هفته مجددا بررسی کردم و عکس گرفتم از هر دو طرف که خدمتتون میفرستم شما بررسی کارشناسی بفرمایید.
تغییراتی که خودم به نظرم میرسه اینه که در طرف چپ که 3 برجستگی کوچک هست، برجستگی سوم که زیرش خط کشیدم، انگار روش 2،3 تا جوش مانند زده...
در طرف راست که یک برجستگی بزرگتر بود، انگار این برجستگی کمی بزرگتر و البته نامنظم تر شده و از طرف زیرش گسترش پیدا کرده. (آیا این به اصطلاح نامنظم شدن نشانه بدی نیست؟!)
حالا این مواردی که خودم به علت وسواس و استرسی که دارم مشاهده کردم. عکس هر دو طرف رو در تاریخ 3 هفته پیش و امروز برای شما میفرستم که اگر نکته ای دیدید بفرمایید.
اگر نیاز به عکس دیگری هم هست بفرمایید که بفرستم
ممنونم ازتون
عکس های دیگر از سمت راست

سلام
چقدر خوب عکس میگیرید به منم یاد بدید بتونم بگیرم از بیمارانم
من تغییری نمیبینم
بزرگ شدن و تغییر بافتی که بیمار باشه این شکلی نیست
کف دهان و نقاطی که شما مشخص کردید ممملو از غدد بزاقی فرعی هست که با مجرای مستقل به داخل دهان باز میشند و اون مواردی رو که شما جوش مانند میبینید در واقع همون ها هستند که الان دیده میشند ممکنه روز دیگه دیده نشند
نگران نباشید هنوز چیزی به چشم من به عنوان بیماری دیده نمیشه

سلام،
ممنون آقای دکتر از لطف شما.
پس اون طرفی که به نظر بزرگتر و نامنظم تر شده هم از نظر شما تغییر پاتولوژیک و خطرناک نیست؟

آقای دکتر، من از دهانم فیلم میگیریم البته با نور روشن دوربین در حد یک دقیقه. بعد وقتی فیلم رو بررسی میکنم، اون زمانی که تصویر واضح تر باشه از صفحه گوشی اسکرین شات میگیرم. اینجوری معمولا عکس نهایی با کیفیت در میاد. معمولا مستقیم که عکس بگیریم تار و بی کیفیت میشه

بسیار عالی احتمالا گوشی با کیفیتیم دارید.
نه خیالتون راحت هیچ ضایعه پاتولوژیکی مشهود نیست

ممنونم آقای دکتر
پس من مجددا 3 هفته آینده بررسی میکنم و برای شما عکس میفرستم تا بررسی بفرمایید
ممنونم از لطف شما