س.م
عنوان :

بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با عرض سلام خدمت خانوم دکتر بنده شراره میرهاشمی در هفته بیست و هفتم بارداری هستم ک در سه روز گذشته بدن درد تب و لرز بیرون روی و دل پیچه داشتم ک همه علائم برطرف شده اما دل پیچه نه ک اوتم هر چند ساعت یکبار میگیره؛تا دیروز ک ب اورژانس بیمارستان مفرح رفتم و ماما صدای قلب بچه رو گذاشت ک خوب بود؛تبم روی 37/2بود و فشارم 11روی 6ک با پرسیدن چند سوال ب پزشک اورژانس ارجاع دادن و بعد آزمایش و سرم و دارو دادن ک با دیدن آزمایش خون گفتن سی آر پی بالاست و احتمال کرونا هست ک باید برای بررسی بهتر ب بیمارستان امام خمینی بخش عفونی بری حالا من چیکار کنم با توجه ب این که نگران بچه هستم؟ممکنه داروهای شما کلسیم منیزیم ففول روی این سی آر پی تاثیر گذاشته باشه و مقدارش رو افزایش داده باشه؟

سلام عزیزم. این داروها ربطی به CRPبالاتون نداره. CRPتو بسیاری از بیماری های عفونی بالا میره و اختصاصی کورونا نیست.

اگر میخواین بدونین کورونا بوده یا نه میتونید تستهای زیر رو در آزمایشگاه ماهان در لطیفی بدید که دیگه تا بیمارستان نرین

🙏
پس یعنی الان لازم نیس برم بیمارستان امام خمینی؟کدوم تستها دکتر

عوارض کورونا در بارداری مشخص نیست هنوز . تو قرنطینه باشید

ماهان نمونه گیر به منزل میفرسته

یعنی الان نرم بیمارستان امام خمینی برای تست کرونا؟

اگر میخواین تشریف ببرید . من خدمتتون نوشتم