د.ب
عنوان :

قرمزی و خارش دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام ، خسته نباشید .پدرم 49 سال دارن.
و بدلیل مصرف زیاد الکل و مواد ضد عفونی، پوستشون دچار خارش،قرمزی زیاد و پوسته پوسته شدن شده.
بطوریکه وقتی مجددا ژل ضدعفونی میزند،دستش به شدت سوزش دارد.
چه دارویی را برای درمان آن تجویز می کنید؟
ضمن اینکه بیماری زمینه ای و سابقه ی بیماری پوستی نداشتن
سپاس گزارم

سلام سلامت باشید مواد ضد عفونی اصلا نباید استفاده کنن فقط در صورت ضرورت مثل خوردن قبلش با صابون بچه یا گلیسرینه دستاشونو بشویند اصلا مایع دستشویی یا هرنوع شوینده و ضدعفونی کننده نباید استفاده کنن و دایم باید با کرم مرطوب کننده دستها رو چرب کنن مثل کرم اوسرین یا وازلین بچه

چه مدت باید از کرم های مرطوب کننده استفاده کنن؟
و ساعات خاصی داره؟

مرتب هرچه بیشتر بهتر چرب کنن ساعت خاصی نداره مهم اینه که از تماس با مواد شیمیایی شوینده خاک اجتناب کنن و اگر ضرورت نداره آب هم نزنن

خیلی ممنونم از شما

در صورت کار با مواد خاص یا شوینده حتما دستکش نخی سفید و روی آن دستکش پلاستیکی ساق بلند بپوشن که اصلا پوستشون آغشته نشه